perjantai 6. kesäkuuta 2008

Ompelukoneen surinaa...

Kuten jo eilen kirjoittelin ei neulominen ja virkkaaminen ole oikein viime päivinä onnistunut, joten aikani mietittyä tartuin uuteen kotiliesi lehteen ja tutustuin Bali- käsityötarvike pussukan ohjeeseen. Pellavakankaita minun kangaslaatikostani ei löytynyt kuin yhtä väriä, joten sen lisäksi käytin myös muutamaa puuvillakangasta. Myös vuorena on puuvillakangasta. Pussukka on mitä mainioin sinne saan kaiken tarvittavan ja se on helppo kuljettaa mukana.


Työ valmistui muutamassa tunnissa ja ohje oli selkeä...muutamaa kohtaa jouduin pariin kertaan lukemaan =) Lopputulokseen olen todella tyytyväinen. Olen suorastaan ylpeä valmiista kassista. Onnistuin nimittäin tekemään erittäin siistiä työtä =)


Tämä on ollut parasta lääkettä tälle virkkaus ja neulomis solmulle! Taidan ommella vielä lisää...nimittäin vaihtelu virkistää!

1 kommentti:

  1. Toimii siis käytännössäkin, hyvältä vaikuttanut idea :) Ehdottomasti teen itellenikin, täytynee vaan kaivella kangaskätköistä sopivaa. Muovipusseissa kun on sitä vikaa että puikot tuppaa "häviämään" liekö niiden pussiin tekemillä rei´illä osuutta asiaan?

    Mutta kivannäköinen tuo sinunkin!

    VastaaPoista