maanantai 23. huhtikuuta 2012

Being ill -mitä tekee neuloja sairaana?

Kun minä sairastun siinä yleensä menee sitten vähintään kolme päivää ennen kuin alan parantua. Tässä flunssassa on nyt menossa neljäs päivä ja elämä alkaa näyttää jo ihan hyvältä =) No mitä neuloja sitten tekee ollessaan sairaana. No enimmäkseen nukkuu, niistää, yskii ja on surkea. Niin ja sitten kun jaksaa hän neuloo, jotain helppoa ja yksinkertaista ja nopeasti valmistuvaa. Niin siitä johtuen valmiina pipo ja tossukat.

Ohje: Testineule Villapeikolle (Rav)(ohje tulee myöhemmin)
Lanka: Bjork, Viking of Norway
Puikot: 3mm

Kiva, helppo ohje. Lopputuloksena myssy jossa on jujuna kuvio sivussa =) Tää on mun kevät hattu juuri sopiva lanka ja malli siihen! Saatanpa tehdä toisenkin =)


Ohje: Pikasniikkerit (Rav)
Lanka: Regia world college
Puikot: 4mm Cubics

Perustossukat aina helpot ja kivat neuloa. Varmaan jää omaan käyttöön. 

Mukavaa viikkoa kaikille ja pysykää ihmeessä terveinä! Minäkin alan selvitä tästä taudista ja aion huomenna kömpiä töihin ja palata arkeen =)
4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! Tosi kaunis myssy, täytyypä pistää malli mieleen. Villapeikolla on kyllä aina takuuvarmasti kauniita neulemalleja.

  VastaaPoista
 2. Tauti se oli täälläkin.. ja neuloin urakalla sohvan pohjalla. Sitä oon miettinyt joskus, että mitenköhän pitkään pöpöt elää neuleissa, jos niitä päin vahingossa kuitenkin onnistuu pärskäisemään..?

  VastaaPoista
 3. Kaunis kukkamyssy, kevään suosikkipipo :))

  VastaaPoista
 4. Neulisti oon aatellut ihan samaa ja siksi neulonkin vaan omaan käyttöön kun on sairas =) (tosin se riippuu pöpöistä miten pitkään ne elävät pinnoilla...sen verran sh koulussa opetettiin =) )

  Minäkin pidän tästä piposta ja sen keväisyydestä!

  iikku

  VastaaPoista