torstai 10. huhtikuuta 2014

Vuorotteluvapaat

Kauhistus kun blogin päivittämisestä on vierähtänyt aikaa. Viime viikonloppu hurahti Viitakossa Kierot puikot retriitissä. Ja voi että oli mukavaa! Mulla on muutama kuva reissusta mut ne on vielä kamerassa. Koetan saada ne lähiaikoina koneelle ja tänne.

Mutta otsikon mukaiseen aiheeseen. Oikein mukava työkaveri oli tänään viimeistä päivää töissä yhdeksään kuukauteen, koska hän jää viettämään vuorotteluvapaata. Kiitokseksi kaikesta avusta ja opastuksesta mitä olen häneltä saanut keksin tiistai iltana, että neulon vuorotteluvapaalle jäämislahjaksi hänelle kämmekkäät. Ja ihana ohjekin oli pyörinyt jo jonkin aikaa mielessä. Nämä näin eka kertaa Marittan blogissa ja ne jäi mieleen kummittelemaan.

Ohje: Tähtikuvioidut neulerannekkeet (Kotivinkki) 
Lanka: Sisu
Puikot: 2.5mm

Lanka oli hieman ohuempaa kuin ohjeessa joten tein kämmekkäisiin 48s, kun ohjeessa on 42s. Näistä tuli ihanat. Jotenkin alkoi tuntua että itsekin tarviin tällaiset. Mallineule näytti vieraalta, mutta kun aloin sitä neuloa se olikin tuttu. Se oli vaan eritavalla sijoitettu. Aikaisemmin käytin samaa mallineuletta joulukuussa yksissä lapasissa, joiden kuva on hukassa edelleen. Saaja vaikutti ilahtuneelta, koko oli sopiva ja lahjus tuli täysin yllärininä. Ja nää muuten ehtii ihan hyvin neuloa illassa! Niin ja on mulla edelleenkin kaikenlaista tekeillä, mut niistä myöhemmin lisää. Aurinkoisia kevät päiviä kaikille. Ei tänne mitään lumipyryä oo tulossa eihän!

10 kommenttia:

 1. Ihanat ranteenlämmittimet! Tuo malli on kyllä hyvin, hyvin nätti. Oliskohan tuosta pintaneuleesta villatakinkin koristeeksi... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aivan varmasti tulis tosi kiva villatakki!

   Poista
 2. Nää on kyllä nätit, ihastelin jo Marittan blogissa...

  VastaaPoista
 3. Nämä on huippuihanat!
  Harmittaa vaan aina näitä blogeissa nähdessään, että meillä on tuo kierrätys niin tehokasta, että kyseinen Kotivinkki oli jo paperinkeräyksessä ennen kuin ehdin pelastaa ohjeen talteen... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla mitään kotivinkkiä oo se ohje löytyy ilmaiseksi tuosta ohjeen alla olevasta linkinstä. Et sinne vaan ohjetta lukeen =)

   Poista
  2. Siis kuvan alla olevasta linkistä =)

   Poista
 4. Ihanat! Mä jotenkin kummeksuin tuota mallineuletta ensin, mutta kun se alkoi sujua niin tykästyin :) Ja nämä tosiaan neuloo nopsaan :)

  VastaaPoista