perjantai 14. huhtikuuta 2017

Talviunilta takaisin

Blogi parka on ollut loppukevään talviunilla. Suurin syy lienee se ettei ole ollut mitään valmista esiteltävää. Patenttineule huivi valmistui jo ehkäpä kuukausi tai pari sitten, mutta vasta tällä viikolla sain aikaiseksi pingottaa ja kuvata sen. Mitään muuta ei sitten olekaan valmiina.





Ohje: Askews Me shawl (Rav)
Lanka: De Rerum Natura Ulysse
Puikot: 3.25mm

Tämä huivi on ollut tehtävien listalla pitkään. Viimeinen syksyllä laitoin tämän puikoille. Alku eteni vauhdikkaasta. Sitten totesin posotelleeni osaa yksi turhan pitkälle ja neule hautautui keskeneräisten koriin hetkeksi. No kuinka ollakaan tässä talvella huokutti kaivaa se taas esiin ja päätin siirtyä osioon kaksi ja neuloa sellaisen huivin kun tästä tulee. No kuten näette muoto ei ihan tavoita ohjeen mukasta muotoa kun lanka ei riittänyt tarpeeksi pitkään osaan 2, Huivi on siis hieman enemmän epäsymmetrinen ja ei niin kolmio. Lisäksi pinkki lanka loppui kesken I-cord päättelyn ja piti sitten jatkaa harmaalla se loppuun, mutta ajattelin ettei se tässä neuleessa nyt haittaa. Kaikista pikku ongelmistaan huolimatta tykkään tästä kovasti. Tämä on mitä ihanin lämmike harteille. Ja tuo lanka on aivan ihanaa. Huivin pesun ja pingoituksen jälkeen lanka muuttui vielä vaan ihanammaksi. Tästä langasta pitää saada joku neuletakki tai paita omaan käyttöön! 


Sellaisia täällä nyt. Mulla on melkein valmiina villapaita (josta taitaa tulla liian iso) ja Tukuwool takki on jo kohta hihoja vaille valmis. Lisäksi puikoilta löytyy parit sukat, joiden niidenkin luulisi valmistuvan lähiaikoina. Mukavaa Pääsiäisen aikaa kaikille!



9 kommenttia: