perjantai 2. helmikuuta 2018

Ei otsikkoa

Aikaa sitten testineuloin huivin tai pari ja toinen on vihdoin kuvattu. Huivi on ollut valmiina jo ikuisuuden. Ainoa asia mikä on ollut tekemättä oli pingottaminen ja kuvaaminen. Sopivaa ajankohtaa pingottamiselle ei ole tuntunut olevan. No kun aloitin sitten pingottaa neuleita pingotin myös toisen huivin, joka on vielä pidempään odottanut pingottamista. Lisäksi olen saanut valmiiksi muutamat sukat.


Ohje: Saana, Girl Who Said Baa (Rav)
Lanka: Tukuwool Fingering
Puikot: 3.5mm

Huivin neulominen oli kivaa. Tuku on kiva lanka neuloa ja pehmenee mukavasti viimeistely vaiheessa. Huivi oli pienempää kokoa ja siitäkin tuli hyvänkokoinen. Ohje on hyvä ja selkeä eikä neulomisessa aiheuttanut ongelmia muu kuin se, että onnistuin tekemään ihan omanlaisen kiedo ja käännä käännöksen, joka ei erottunut neuleesta ollenkaan. Ongelma ratkesi purkamalla, valitettavasti myös tekemäni huomaamaton käännös purkautui niin nopeasti etten vieläkään tiedä miten sen tein. Huivi meni anopille syntymäpäivälahjaksi. 



Lanka: Hedgehog in the fog, Lankatarhan Tiinan väripadasta
Puikot:2mm

Joulupaketista paljastui ihana sumusiili lanka. Tiina oli tämän langan värjännyt joululahjaksi minulle ja pitihän se saada heti puikoille. Ohjeeksi valikoitui viimeaikainen suosikki, koska halusin langan olevan pääosassa. Lanka on ihana ja samoin valmiit sukat. Ei voi kun tykätä! Tiina on kyllä taitava värjäämään lankaa. Onnea on tällainen ystävä. 



Ohje: Pikku Unikot (rav)
Lanka: Pinkki Väinämöinen ärjy ja vihreä Lankatarhan Tiinan väripadasta 
Puikot:2mm 

Nämä sukat on olleet jo useiden vuosien ajan kateuden aiheuttajat kaverin sukkavarastosta. Lopulta kaveri lykkäsi mulle jämät, kun olin aikana huokaillut ettei multa löydy sopivan värisiä lankoja. Nämä molemmat värit on varsin epätyypillisiä minulle, joten yllättäen varastosta ei tällaisia löytynyt. No toisen jämä on toisen aarre ja jouluaatonaattona sain langat ja jouluaattona aloitin nämä sukat. Lopputulos on oikein kiva, mutta kyllä tämä nostetuilla silmukoilla kuvion tekemisen tekeminen ei taida olla minun juttu sen verran tuskaista oli neulominen. Modasin sukkien ohjetta sen verran että, poimin kantalapun reunasta vähemmän silmukoita, koska arvelin sukan jalkaterä osioista tulevan muuten liian väljät ja se oli oikea ratkaisu. 


Näiden jälkeen on valmistunut Hiplee (ihana) ja  vauvan peitto (oikein soma). Sitten on vielä se toinen huivi, joka on kuvaamatta. Siispä aiheita blogiin löytyy. Minä vetäydyn takaisin pitkäälleen peiton alle sairastamaan flunssaa. Mukavaa viikonloppua.


4 kommenttia:

  1. Ihanat unikot!! Mie yritin kerran neuloa niitä, mutta en tykännyt yhtään siitä nostetuilla silmukoilla neulomisesta, meni hermot kun noin helppoa kuviota ei oppinut ulkoa vaan piti kokoajan kaaviota seurata että tuli nostettua oikeat silmukat :D

    VastaaPoista