sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Pienenpieniin varpaisiin ja sormiin!

Lähipiirissä on syntynyt viime aikoina useampia vauvoja, joille tietysti on tehtävä sukat. Vielä on muutama vauva syntymässä lähikuukausina. Eräälle ihanalle työkaverille syntyi kaksinverroin suloisia pikkuneitejä. Tällaisia sukkia ja pikkulapasia tuli tehtyä...eihän niille nyt kesällä ole kovin käyttöä, mutta uskoisinpa että sopivat vielä syksymmälläkin. Vielä tulette siis näkemään vauvan neuleita tämänkin jälkeen, koska muutama vauva on vielä syntymättä.

Lanka:Drops Fabel
Puikot: 2.5mm cubics

Tutut ja hyväksi kehutut junasukat kummallekin tytölle omassa värissään. Lisäksi samalla tyylillä oma sovellus pienistä lapasista. Aika söpöt setit minusta. Tuon sini-vaalenapuna-vihreän langan kanssa vähän jännitti että tuleeko liian kirjavaa mutta lopputulokseen olen ihan tyytyväinen. Kyllä lapsille saa värejä olla, eikös niin?!

Mulla on liian monta neuletta kesken, joten siksipä olen virkannut jätti isoäidinneliö -peittoani tänään ja eilen. Ettei vaan mikään tekeillä oleva neule valmistuisi. Aurinkoista vappuviikkoa kaikille. On jotenkin vaikea ymmärtää että taas on toukokuu ja kohta kesä. Vuodet vaan kuluu niin nopeaa vasta äsken oli joulu.

8 kommenttia:

 1. Sulla on sitten sama ongelma kuin mulla, vauvoja syntyy hurjasti lähipiiriin tai sen verran tuttuihin, että pääsee neulomaan urakalla. Aloitettu sentään jo on...

  VastaaPoista
 2. Onnekkaita lähilapsia, kun saavat noin hienot sukat ja tumput heti alkuunsa. :) Ja se on vanha ja varma vitsaus: kun työ nro 1 tökkii ja nrosta 2 loppui lanka - aloitanpa homman nro 3! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanan värikkäitä minisettejä :)

  VastaaPoista
 4. Nää on musta söpöjä =) Ja neuleet vaan puikoilla lisääntyy!

  VastaaPoista
 5. Onpas söpösiä minineuleita! Väriähän sitä pikkasilla pitää olla.

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Eksyin blogiisi, hienoja neuletöitä!

  Mukavaa kevättä,
  T. Aino P.

  VastaaPoista
 7. Kiitos ja Aino tervetuloa tännen =)

  VastaaPoista