maanantai 8. syyskuuta 2014

Katumusharjoitus

Tätä aihetta jo sivuttiin edellisen viestin lopussa. Eli katumusharjoitus. Olen jo aikaa sitten (kuten monet muutkin) todennut tiettyjen lankojen muuttuneen laadultaa kovin huonoiksi. No nyt kuitenkin tämä kaunis keltainen väri viekotteli minua. Monta kertaa ohitin kerät ja ajattelin etten osta. Mutta viime viikolla väsymyksen vallassa tuntui hyvältä idealta ostaa tämä lankakerä. Lähes heti kadutti niin karkeaa ja pistelevää lanka oli. Niinpä aloitin siitä välittömästi katumusharjoituksena sukat. Pitää kärsiä huonoista ostoksistaan, ettei tee seuraavalla kerralla samaa virhettä uudestaan!




Ohje: Hedera, Sukkia rakkaudella -kirja
Lanka: Nalle
Puikot: 2.5mm cubics

Siis väri on ihana edelleen. Ostaessani ajattelin että eihän se Nalle nyt niin paha oo...mut on se. Ihan kamalan karkeaa ja kovan tuntuista. Lisäksi langasta törröttää polyamidikarvoja, yök. No katumusharjoitus toimi, aion pysyä kaukana kyseisen merkin langoista! Malli on kaunis myös. Tosin jotain saatoin ymmärtää väärin ohjeesta mutta hyvät tuli silti. 


Nyt mä aion neuloa jotain ihanaa lankaa! Miten ois manos tai madelinetosh tai joku muu íhana! Mukavia neule hetkiä kaikille! Pysykää kaukana polyamidikarvalangoista!

29 kommenttia:

  1. Karvalankaa! YÄK! Mutta väri on kyllä poikkeuksellisen herkku - ymmärrän hairahduksesi.

    VastaaPoista
  2. Yh. Ehdottoman nätit on sukat, mutta yh. Onneksi sä testailet meidän muiden puolesta, niin ei tarvi itse sortua kauniiden värien perässä. :D

    VastaaPoista
  3. Just samaa väriä oon käynyt kattelemassa sillä silmällä, mutta nytpä tiedän ettei kannata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ainakin olin tosi pettynyt! Mut eiköhän jostain muustakin langasta löydy tuollainen väri!

      Poista
  4. Ihminen on enimmäkseen näköaistin varassa suunnistava eläin, joten hairahduksen ymmärtää kyllä. Kurjaa on eksyä kauniin värin viekoittelemana ja pettyä (uudelleen, uudelleen ja kerta kiellon päälle).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä tää ja se vihreä on varsin viekottelevia värejä joten pettymys on kova!

      Poista
  5. Ihanat sukat! Sukkia pukkaa hurjaa vauhtia. Mä en ole niin hienoihin lankoihin tottunut, etten sitä nallen karheutta huomaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ennekin neulonut nallea ja ihan tyytyväinen ollut siihen mut tää oli moninkerroin karheampaa kuin aiemmin neulomani. Kuva ei tee oikeutta langan tököttäville muovikarvoille niitä on oikeesti enemmän.

      Poista
  6. Väri näyttää näissä sukissa vielä paremmalta kuin kerällä kaupassa! Ja niin huolellisesti olet tehnyt. Käytän paljon Nallea sukkiin ja olen ihan tyytyväinen lankaan. Toki varsinaiset herkkulangat ovat sitten vielä erikseen, mutta kyllä hinnallakin on usein merkitystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinnallisesti halvemmistakin langoista löytyy parempaa laatua. Jatkossa tyydyn kyllä Regiaan ja Opaliin. Kestäviä hyvälaatuisia lankoja. Eikä hinta ole liian korkea!

      Poista
  7. Kauniit sukat. Pehmenevätkö käytössä ja pestessä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän epäilyttää että nuo muovikarvat tuosta häviää pesussa ja käytössä. Lopputulos on niin pistelevä ettei edes sukkien kanssa pääse eroon sitä pistelyä! Omaan käyttöön eivät jää!

      Poista
  8. Tosi kauniit on sukat! En yhtään ihmettele, että olet tuon värin perässä sortunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Väri on ihana! Ihan mun lempivärejä!

      Poista
  9. Kyllä ei kuvissa näytä yhtään niin pahalta kuin mitä nuo sukat livenä näytti. Liian kiltti olet ollut kuvatessa! Sehän oli pörröistä kuin mohair, törröttäviä tupperwarelampaan karvoja, yäk! Itse olen ostanut viime aikoina vain luonnonvalkoista Nallea värjättäväksi ja nekin ostokset taitaa olla toissasyksyltä. Se oli ihan kelpo lankaa. Harmi, että Nalle on kokenut saman kohtalon kuin 7 veljestä. Värikartassa olisi ollut tuon sinapin lisäksi kaunis vihreä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vihreä oli myös ihana! Onneksi ostin vaan tän keltaisen!

      Poista
  10. Upea väri ja kaunis malli! Muuta en sano :D

    VastaaPoista
  11. Nätit sukat. Itse neulon nallesta sukkia aika paljon.Ensi pesun jälkeen pehmenevät ja käyttölangaksi sopivaa...Ja kaikillahan ei ole vara ostaa kalliita lankoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neulon monista hyvistä sukkalangoista jotka eivät juuri ole kalliimpia! Teeteen pallas, Regian sukkalangat ja opalit on laadullisesti kyllä tätä parempia ja kestävät käyttöä erinomaisesti! Esim. Regia lähilankakaupassani maksaa tällähetkellä 2.5€ /50g.

      Poista
  12. Niin ihana väri, harmi että lanka on mitä on...

    VastaaPoista
  13. Ihana väri ja malli! Mä oon neulonut nallea ja selvinnyt, mutta eihän se mikään paras lanka ole. Juuri eilen ihastelin tuota samaa väriä Cittarissa, mutta päätin, että selviän kyllä ilman nalleakin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla eroa eri väreissäkin. Mullakin on ennen ollut ihan onnistuneita nalle kokemuksia!

      Poista
  14. Nätit sukat, ihana väri - harmi, että lanka oli ikävää.

    VastaaPoista