maanantai 28. maaliskuuta 2016

Kun mitään ei ole kesken

Edellisten sukkien kohdalla kirjoitin jo tästä tilasta kun mikään ei ole kesken. Tällä hetkellä mulla on kesken yksi neule ja suunnittelen aloitavani toisen.  Kaksi keskeneräistä tuntuu jotenkin sopivalta määrältä just nyt.  Esittelen nyt kolmet sukat. Kahdet niistä oli keskeneräisten loppuun neulottavia ja kolmannet on aloitettu paniikissa et olis jotain neulottavaa reissussa (ihan niinkuin ne keltaiset Bonesit).
 

Ohje: Perussukat 
Lanka: Fantomas vihreä ja pallas harmaa
Puikot: 3mm cubics

Pikkuveljen joululahja sukat. Pikkuveli oli joulun töissä ja näin ollen hänelle ajattelemani sukat päätyivät toiselle pikkuveljelleni ja pitihän sit neuloo uudet. Nämä aloitin hyvä tovi joulun jälkeen ja nämä roikkuivat alkutekijöissään keskeneräistenkorissa, kunnes päätin neuloa kaikki keskeneräiset pois ja purkaa ne jotka ei huvita. Niinpä pikkuveljen sukat tuli neulotuksi ja menihän siihen ainakin yksi ilta! Ihan sellaiset perussukat vaan. 


Ohje: Saimaa -sukat (Rav. ohje ei saatavilla juuri nyt)
Lanka: Berroco Ultra Alpaca fine
Puikot: 2mm 

Testineuloin nämä sukat. Olen aloittanut nämä jo vuosi sitten. Sukka töksähti kantapään jälkeen, kun en saanut varren kuviota täsmäämään, joten laitoin viestiä suunnittelijalle. Uusien ohjeiden kanssa sain varren täsmäämään kunhan vaan yritin. Todella pitkäksi aikaa nämä jäivät odottelemaan. Edelleen mulle oli haastava tuo varren aloitus, mut toisessa sukassa se onnistui jo paremmin. Mulla on ohjetta vähemmän varressa toistoja, koska nää vaan näytti niin somilta tuollaisina hieman lyhyempinä. Sukat on oikein nätit ja istuu hyvin jalkaan. Ja lanka on ihanaa  harmittaa ettei sitä oo nyt saatavilla mistään Suomessa. Lanka tuntuu myös tosi lämpöiseltä. On myös tosikiva et lanka ei ole niin pörröistä kuten muut alpakkasukkalangat tuppaa olemaan. No mä pohdin nyt et pitäisinkö nää itse vai laittaisinko lahjakoriin, kun mul on jo niin paljon sukkia. Nämä oli viimeinen keskeneräinen projekti minkä neuloin silloin pari viikkoa sitten loppuun.Ohje: Pitsi kaavio sukista Siperian Iris socks (Rav) 
muuten perussukat omaan tyyliin.
Lanka: Kraft BFL sock värissä Marigold
Puikot: 2mm cubics

Aloitin tästä langasta ennen reissuun lähtöä Björk -sukat. Reissussa sitten totesin että liian väljät tulee. No apuun tuli ravelry. Katselin suosikeissa olevia sukkamalleja ja päädyin Siperian Iris socks -ohjeeseen. En tykännyt ohjeen liian lyhyestä joustimesta ja halusin sukan takaosan olevan sileää joten jätin takaa tuon pitsikuvion pois sukan takaosasta. Tässä vaiheessa totesin et sama neuloa oman mielen mukaan eli oikeesti käytin ohjeesta vain sopivalle silmukkamäärälle olevan pistikaavion. Tuli oikein nätit. Lanka on vielä kauniimman väristä valmiina neuleena kun vyyhdillä. 


Juuri nyt on puikoilla on villatakki ja jotain muutakin taidan aloittaa, ehkäpä jotain Westiltä! Mukavaa aurinkoista päivää kaikille.

6 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia, jälleen kerran. Eikö vaan tunnukin hyvältä saada keskeneräisiä valmiiksi? Ja aloittaa uusia? Mutta toisaalta, eikö tunnu hiukan vieraalta, yksinäiseltä, ehkä jopa pelottavalta, jos on vain yksi tai kaksi keskeneräisenä? Iloista kevättä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu juurikin noin se on toisaalta on kauheen ylpeä itsestään kun ei oo kun muutama keskeneräinen ja toisaalta on outoa ja vierasta kun ei olekaan montaa työtä kesken. Mut se on ihana et tulee neulottua niitä muutamaa niin valmista tulee myös tosi nopeasti =)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Ja mä tein ne kaikki itselleni.

   Poista
  2. Paitsi ne vihreet jotka meni pikkuveljelle!

   Poista
 3. Kauniit sukat, ihana värisiä ja mallisia :)

  VastaaPoista