maanantai 24. heinäkuuta 2017

Sileäkin voi olla hyvä!

Tiedättekö sen tunteen kun tekee mieli vaan neuloa ihan tavallisia sukkia, ihan vaan sileää neuletta ilman mitään sen kummempia. Minulle iski totaalinen plääh keskeneräisiin takkeihin ja paitoihin. Niinpä tulin neuloneeksi parit sukat ihan tavalliset sukat ja kylläpä oli mukavaa!



Ohje: Junasukat
Lanka: Hedgehog sukkalanka jämä ja Handu gradient langan jämä
Puikot:2mm

Kaveri näki neulefestareilla jämä keräsen ihanaa siililankaa, Napit puuttuu -blogin Tiina neuloi siitä sukkia. Kuinka ollakaan jämä päätyi meidän matkaamme ja minä neuloin siitä toisen jämän kanssa sukat kaverin vauvalle. Raidoitin lankoja 1krs:n välein ja näin sain langat riittämään sukkiin. Ihanan suloiset tuli kyllä. Niin ja justiinsa sopivat tuli



Lanka: Hey mama wolf sock yarn 
Puikot:2.25mm

Ostin neulefestareilta tämän itselleni täysin epätyypillisen värisen langan, jotenkin vaan rakastuin tähän väriin. Päädyin neulomaan lyhyehkö vartiset perussukat tästä langasta. Olen varsin tyytyväinen lopputulokseen sukista tuli mainiot. Jännityksellä odotan miten tämä ramilla vahvistettu sukkalanka kestää kulutusta. Lanka on todella kauniin värinen ja kivan tuntuinen. 




Ohje: Vanilla is the New black
Lanka: Handu gradient sukkalanka
Puikot: 2.0mm

Nämä sukat minulla oli jo kesken neulefestari reissulla. Lanka on viime kesän neulefestari ostos ja tykkäsin tästä niin paljon, että ostin tänä vuonna lisää sitä tosin eri värisenä. Malli on hyväksi havaittu sileissä sukissa ja tällä tavalla tehtävä kantapää ei katkaise väriliukua ikävästä. Aiemmin neuloin jo sukan tästä langasta, mutta violetin värin raja tuli kantapäästä johtuen turhan selkeäksi. Tykkään! 


Aloitin uuden neuletakin viime viikolla ja se on jo yllättävän pitkällä. Tämän viikon jälkeen jään lomalle ja sitten on neuleaikaa enemmän luvassa. Mukavia neulehetkiä kaikille. 

3 kommenttia:

  1. Kivoja sukkia, varsinkin nuo viimeisimmät! Minulla on ollut viime viikkoina ihan sama fiilis, kutoa vain sileää sukkaa!

    VastaaPoista
  2. Ne ihan tavalliset sukathan on just parhaita! :)

    VastaaPoista