torstai 24. huhtikuuta 2008

Siili kukkaroiden seassa...

Eilen illalla virkkailin tavallisilla kiinteillä silmukoilla Cocos-langan jämästä tällaisen pikkukukkaron. Saaja oli ainakin tyytyväinen =) Tämä on ihan mainio tapa kuluttaa jämälankoja! Kehyksen kiinnittäminen sujui melko hyvin tosin se toinen kehys oli jotenkin parempi ja napakampi kuin tämä!Lisäksi tänään koulussa oli hyvää aikaa neuloa tällainen pikkuinen siili Tenneseen jämästä. Siili on mitä mainioin ja ennen kaikkea myös varsin hyödyllinen. Olen ihaillut näitä herttaisia kulkijoita eri blogeissa. Ohjeen löysin täältä Ja pakkohan sitä oli tietysti kokeilla =)


4 kommenttia:

 1. Aivan IHANA tuo kukkaro:)!!!
  Mulla on vähän samanlainen joka on tehty vaaleanpuna-hopeasta langasta ja helmistä. Äiti oli sen löytänyt jostain antiikkii liikkeestä ja se on kait jotain 1800-luvun lopulta. Kukkaro kuitenkin niin hauras ja vanha, ettei uskalla käyttää.
  Ai niin, Hyvää Vappua :D!!!!

  VastaaPoista
 2. kuulostaa kiinnostavalta se sinun kukkaro! Minä kuluttelin vaan langan jämiä...nyt on vaan nuo kukkaronkehykset loppu. Sinooperista saa mut ne ei oo kovin hyviä...

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun noista siileistä tulee aina niin persoonallisia vaikka ohje on sama :) Täytyy itsekin kokeilla jossain vaiheessa eri lankoja ja värejä!

  VastaaPoista
 4. Joo kyllä nuo siilit on ihan parhaita...Mulla on uusi hieman erilainen siili tekeillä, mut siitä sit enemmän kun se on valmis =)

  VastaaPoista