keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Sny postia!

En olisi voinut olla enempää yllättynyt, kun hain Sny:n paketin postista tänään. Paketti oli jälleen varsin iso ja sen sisältö oli todella upea! (tästä tulee pitkä kirjoitus kun paketissa on niin paljon raportoitavaa)Eli paketista löytyi Mary Oljen kirja Virkattuja vuodepeitteitä (ei todellakaan haittaa vaikka kirja ei ole uuden veroinen nämä kirjathan on ihan aarteita) ja vuodelta 1971 oleva neule- ja virkkauslehti, joissa molemmissa oli upeita malleja joita haluaisin jo päästä kokeilemaan. Lisäksi paketissa oli käsintehtyä tervasaippuaa, sappisaippuaa tahranpoistoon, palmikkopuikot (minun puikkoni ovatkin aina hukassa) ja parsinsieni (sen käyttöä joudun kyllä harjoittelemaan) Kaikki nuo tulevat tarpeeseen!Lisäksi paketista löytyi ohje ja tarvikkeita runebergintorttuihin. Tykkään leipoa joten kiitos!

Sitten lankoihin Tämän paketin teema oli kierrätyksessä, kotimaisuudessa ja säästäväisyydessä. Sny lähetti minulle nämä langat ja aloitetun työn, joka on edesmenneen taitajan kesken jäänyt työ ja lupaan yrittää tehdä sen valmiiksi parhaan taitoni mukaan.


Lisäksi paketista löytyi useita virkattuja kukkia ja lankaa, josta ne on tehty. Niistäkin keksin varmasti jotain kaunista.


Vielä näiden lisäksi paketti sisälsi ihanaa ruskeaa 100% villalankaa Kannon Tilalta ja ohjeen kynsikkäisiin tai lapasiin.


Paketti oli ihan mahtava ja paketin teema on mielestäni huippuhyvä. On hieno ajatus, että pääsen viimeistelemään, jonkun toisen aloittaman työn ja näin ollen hänen taitonsa saavat jatkaa elämää. Tämäkin paketti ilahdutti minua todella. Sny:ni paketit ovat olleet mahtavia! KIITOS SNY! osaat ilahduttaa minua kerta kerran jälkeen kekseliäillä ja hienoilla paketeilla joihin olet käyttänyt ajatusta! KIITOS!

1 kommentti:

  1. Tekemisen Iloa Sinulle! Parsinsieni on vanhanaikainen käyttöesine, mutta soveltuu hyvin nykyaikaiseenkin käyttöön. Lisäksi se on puisena hyvin miellyttävä käteen. Parsittu voi olla kuin koru taitajan käsistä lähteneenä joten kokeile joskus!t. SNY

    VastaaPoista