sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Sny:n lokakuun postia...

Ihanainen Sny:ni ilahdutti minua taas mahtavalla paketilla. Paketissa oli mokkasuklaa lankaa, kirjontaan käytettävää lankaa, suklaalevy, kaakaojauhetta ja puuhelmiä, joista minun on kysyttävä, että onko niille jokin tietty käyttötarkoitus? Kaakaojauheelle ja kirjontalangalle Sny vihjaili jotain käyttöä myöhemmin?!? Jälleen kerran Snyn paketti ilahdutti minua suuresti. KIITOS Sny!


Puikoilla on pyörinyt kuluneella viikolla vaikka mitä. Tällä hetkellä on puikoilla ollut edelleen vauvanhaalari. Sen tekeminen olisi nopeampaa mikäli en tekisi samaan aikaan kietaisuneuletakkia itselleni, Junasukkia eräälle pienelle miehelle ja Anna vahingon kiertää tempauksen juttua ja lisäksi vielä yhtä hys hys juttua! Lisäksi postiluukusta kolahti perjantaina sny paketin lisäksi Novita talvi lehti ja siinäkin olis vaikka mitä kivaa tehtävää!

Pakko vielä kertoa, että eräs 7v. sanoi kesällä, että "miksi et ensin käytä näitä kaikkia sun lankoja ennen kuin ostat uusia?" Aikani tätä lausahdusta mietittyäni päätin toteuttaa tätä filosofiaa ja se on toistaiseksi toiminut...luulen etten kuukauteen ole ostanut lankaa!

1 kommentti:

  1. Puuhelmet voisi sijoittaa koristeeksi, vaihda vain uudet "langat" eli kierrätä uuteen käyttöön. Minäkin aioin kuluttaa loppuvuoden entisiä lankavarantojani!t.SNY

    VastaaPoista