sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Muutto kiireitä...

Minulla on ollut kaikenlaista puuhaa muuton ja töiden sekä koulun suhteen. Muuttaa pitäisi ylihuomenna toiselle puolelle maata (ainakin mun mielestä). On kamalaa asua laatikkovuoressa...ja kun kaikki langatkin on pakattu niin pitää tyytyä vanhoihin töihin jotka on jo aloittanut =( toisaalta edistyypä ne ainakin...Ja sitten se opinnäytetyö pitää kiireisenä...tuntuu ettei se tule ikinä valmiiksi ja esityskin on ihankohta...aika vaan hupenee vauhdilla. Lisäksi olen ollut viimeiset 3vko. töissä ahkerasti..eli ylimääräistä aikaa ei oo juuri ollut.

Joka tapauksessa olen ehtinyt neuloa ja virkatakin jotain pientä...vauvan myssyjä on valmistunut monta ja patalappuja ja varmaan jotain muutakin mikä ei tuu nyt mieleen?!? Tällähetkellä puikoilla on February lady sweater ja Babette- peiton innoittama tilkkupeitto puuvillalangoista tms.(ohjetta ei oo)...Katsotaan siis mitä tulee!

Uutta huivilankaakin ostin se oli jotain kierrätys puuvillasekoite lankaa...kivan tuntuista ja kierrätysajatuskin tuntuu mukavalta. Kaikesta tästä lisää myöhemmin, kunhan ollaan siirrytty sinne toiseen osaan suomea. Tänään oli viimeinen työvuoro joten jäljellä on siis enää opinnäytetyö, muutamat tehtävät ja muutto!!!

Mukavaa ja lämmintä toukokuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti