sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Kesäisiä virkkailuja!

Kesä on edennyt huimaa vauhtia ja uudessa työpaikassakin olen pian ollut kuukauden =) Kiireiseltä tämä kesä on tuntunut. Vanhassa talossa ja metsittyneessä puutarhassa on paljon kaikenlaista puuhaa. Suihkua ei ole kun kylppäriremontti on tekeillään, mutta edistyy hyvää vauhtia. Pihalla on kaikenlaista puuhaa ja tänäänkin meni pitkä tovi ruohonleikkurilla ajellessa. Eli aika kuluu kuin siivillä täällä puuhastellessa. Iloa tuottaa istuttamani mansikat ja tomaatit, jotka kukkivat iloisesti viileistä säistä huolimatta =)

Myös käsityö rintamalla on tapahtunut jotain pientä. Lähinnä virkkuukoukku on viuhtonut. Onnistuin tekemään mitä kamalimman kassin kuvatuksen, joka tuli puretuksi samana iltana kun tuli valmiiksi. Kassi oli niin hirveä etten ottanut siitä edes kuvaa. Tilalle väsäsin parina iltana Summer Sling Tote -kassin. Kassiin laitoin vuoren ja ompelimpa vielä taskunkin.


Ohje: Summer Sling Tote (Raverly)
Lanka: Red heart eco bomul -blend
Koukku: 3,5
Tehty: Itselle (tykkään tästä oikein kovasti)


Lisäksi koukulla pyöri muutamana päivänä tällainen epeli joka sulostuttaa nyt milloin missäkin huoneessa...koirakin tykkää vähän liikaakin...pariin kertaan olen pelastanut kilppari paran koiran suusta!

Ohje: Suurikäsityö lehti (lomaliite 2009)
Lanka: Drops Paris
Koukku: 3,5
Tehty: omaksi iloksi muuten vaan


Tekeillä on montakin juttua valmiina ei vaan ole muuta kuin nämä. Monta muuta on myös suunnitteilla...niin kuin aina. Lisää niistä sitten kun ovat ajankohtaisia.

Aurinkoisia päiviä kaikille!

3 kommenttia:

 1. Kivan mallinen kassi - laitan muistiin!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva toi kilpikonna! Mä kattelin sitä ohjetta itekkin ja mietein että mäkin ehkä pystyisin tohon.... Täytyypi kaivaa ohje esiin ja ihan oikeesti kokeilla...

  Kassi on tosi kiva myös mun mielestä!

  VastaaPoista
 3. Eija:
  se kassikaan ei oo mitenkään vaikee ja kilppari oli helppo tehdä =) että siitä vaan kokeileen...kassin ohjeen voin laittaa sulle suomenkielisenä jos tahdot joskus kokeilla=)

  VastaaPoista