torstai 13. elokuuta 2009

Mihin se aika katoaa?

Kesä on pian ohi ja ensimmäiset kuukaudet uudessa työssä valmistumisen jälkeen on takana! Kaikenlaisia käsitöitä olen tehnyt läpi kesän ja laitankin jotain kuvia tänne!!! Olen tehnyt kolme boleroa ja huivin niin ja rannekkeet ainakin. Varmaan unohdan mainita jotain, mutta ei se mitään...

Koska valmistuneita on aika monta kokosin ne kollaasiksi...


Ylin musta bolero on tehty Novita Kesä 2009 lehden ohjeella Novita Tenneseestä. Ruskea ranneke on toteutettu bamboloo langasta aikaisemminkin käyttämälläni Poppelin ohjeella. Sen vieressä oleva bolero on Little silk shrug lace style kirjasta ja lankana on jotain Anttilan mustaa puuvilla lankaa. Alimmissa kuvissa oleva bolero on Teeteen poppari langasta toteutettu ja ohje on ihan oma =)

Ai niin ihan autuaasti meinasin unohtaa Vanilja huivin joka on toteutettu uusimman Ullan ohjeella. Lankana ohut puuvilla lanka ilman vyötettä!


Jatkossa aion päivittää vähän useammin niin ei tarvii tehdä tällaisia kollaaseja. Tekeillä on huivi työkaverille, tunika poppari-langasta ja vauvan neuleita on myös suunnitteilla ystävien tuleville prinsessoille tai prinsseille!

Nautitaan elokuusta ja kesästä vielä kun sitä on jäljellä!

1 kommentti:

  1. Ihania käsitöitä! Minullakin on puikoilla tuo ensimmäinen bolero novitan ohjeella, lankana butterfly :)

    Little silk shrugin haluaisin tehdä vielä, siskon häät on pian. Tuo bolero näyttäisi kaikkein kauniilta mekkoni kanssa. Voisinkohan saada sinulta ohjeen siihen?

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista