sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Lapaset ja pipo!

Viikolla on tehty useampaakin projektia ja odoteltu uutta Novita lehteä, joka lopulta tuli perjantaina...ei vaan ollut nyt siinä lehdessä mitään mikä olisi ehdottomasti saatava puikoille tai koukulle...katsotaan sytyttääkö jokin malli uudelleen katselun myötä.

Tällä viikolla valmistui lapaset Mambon jämistä (harmi ettei kuulu enää Novitan valikoimaan) ja Who? pipo Dropsin alaskasta. Ilahdutan teitä nyt huonoilla pimeässä keittiössä otetuilla kuvilla. Lapasiin käytin vanhoja langan jämiä siitä johtuu lapasten kaksivärisyys =)Ohje: Kalanruotolapaset
Puikot: 6mm
Lanka: Novita Mambo (jämälangat)

Tosi kivat ja nopeat tehdä. Harmi ettei Novitan Mamboa enää tehdä =( No kyllä varmaan joku paksu lanka löytyy mamboa korvaamaan. Mutta tällaisia lisää.
Ohje:Who?
Puikot: 5 pyöröpuikko 40cm
Lanka: Drops Alaska

Kiva pipo jonka tein miehen hävinneen pipon tilalle...tykkää pöllöistään ja yhdelle pöllölle laitettiin myös nappisilmät.

Opettelin myös tekemään kahta sukkaa yhtäaikaa pyöröpuikolla, mutta valitsin hieman liian lyhyen pyöröpuikon. Joten pitää varmaan purkaa ja aloittaa alusta pidemmältä. Kaikenlaista on siis tekeillä!

Lisää taas myöhemmin! Mukavaa viikonvaihdetta ja seuraavan alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti