sunnuntai 29. elokuuta 2010

Paluu arkeen huomenna!

Loma on pidetty ja siitä meni puolitoista viikkoa sairastaessa...Tänään viimeinen päivä antibiootti kuuria menossa. No ihan hitusen ehti reissata ja neuloakin ennen kipeäksi tuloa. Nyt taudin voitettuani arvelin, että voisin päivittää hieman täälläkin. Myös kaikki talossa suunnitellut muutokset jäi vähän vähälle, kun juuri se aika lomasta meni sairastaessa =( Joten syksyn mittaan sitten on tehtävä niitä. No huomenna alkaa taas työt uusin haastein sekin on ihan mukavaa.

Käsitöissä valmiina on kaikenlaista: vauvan takkeja, myssyjä, huivi, hattuja ja laukku. Kaikista ei ole vielä kuvia ehkäpä myöhemmin =)


Ohje: Summer flies (Rav)
Lanka: Sandnes mini duett
puikot: 4.5mmOhje: Yhdistelmä muutamista ohjeista ravelrystä
ja myssy
top down bonnet (Rav)
Lanka: Schoeller +stahl record 210 ja koristeluun joku vaaleanpunainen puuvillalanka,
myssy kirjontaa käytetystä langasta

Puikot: 4mm takkiin ja 2.5mm myssyynOhje:
Kalapipo
Lanka: sekalaisia villalankoja
Puikot: 3.5mmOhje: Tarkoitus oli tehdä hattu
Etta myssyn (Rav) ohjeella, mutta unohdin tehdä yhden kerroksen pitsineuleesta joten piposta tuli sitten hieman erilainen!
Lanka: Sandnes mini duett
Puikot: 3mmOhje:
Big honkin' bag
Lanka: Nomotta Punto
Puikot: 3mm


Kaikista näistä pidän kovasti. Huivi ja hattu ovat varsin onnistuneita ja syksyllä varmasti kovassa käytössä. Myös laukku on ollut jo kovassa käytössä siitäkin pidän kovasti! kalapipo on lahjaksi kummipojalle ja takki ja myssy on annettu jo lahjaksi eräälle suloiselle pikku neidille =)

Vielä puutarha asioista on mainittava että viljelykseni tuottavat tulosta ja kesäkurpitsoja ja salaattia on jo saatu ja tuloillaan on vielä tomaatteja kunhan kypsyvät =)

Hyvää syksyn alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti