maanantai 17. tammikuuta 2011

Hollywood shawl vest

Tammikuu tuntuu hurahtavan kovalla vauhdilla eteenpäin..tuntuu ettei jotenkin pääse vauhtiin mukaan! Aika tuntuu menevän töissä. Tänään minulla olisi ollut kampaaja ja sinne olin menossa vasta huomenna...jotenkin en siis vaan saa ajasta kiinni. Nyt kun todistus on saatu ja opinnot on takanapäin taas vaihteeksi niin aikataulut elämästä tuntuu haihtuneen ilmaan lukuunottamatta työvuoroja ja siitä seuraa mm. tekstiviesti kampaajalta kun on myöhässä sovitusta ajasta yms. En tiedä onko tämä hyvä vai huono asia...

Aloitin ennen vuoden vaihdetta koeneuloa Favorite hollywood shawl vest -liivin ohjetta. Loppu tulos on oikein kiva. Pyöreää reunaa oli tylsää tehdä palmikoista ja lyhennetyistä kerroksista huolimatta...tuntuikin ettei tämä valmistu ikinä. Alunperin ajattelin tätä itselleni mutta valmiina se muistuttaa minua anopistani joten ehkäpä hän saa tämän =)Ohje: Favorite hollywood shawl vest (Rav)


Lanka: Novita 7 Veljestä, petroolin sininen

Puikot: 3.5 ja 4.0


Tämä oli helppo ja mukava tehtä lukuun ottamatta ajoittaista tylsyyttä reunan palmikkoa tehdessä =)


No hyvää viikon jatkoa minä yritän muistaa mennä savitöihin keskiviikkona ja perjantaina yritän uudestaan sinne kampaajalle (kiitos kiltin kampaajan järjestyi uusi aika)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti