sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Aina liian vähän aikaa!

En jotenkin edelleenkään pysy ajan perässä viikonloppuisin on paljon tekemistä ja arjesta työt lohkaisevat suurimman palasen. Niinpä edellisestä päivityksestä on taas yli kuukausi. Jotain on siis tullut valmiiksikin sillä välin. Tampereen reissulla kummipojan ja tämän siskon tuliaiset olivat neuleita. Siskolle tein heppapipo ja kummipojalle pääkallolapaset. Tampereen lankamaailmasta mukaan tarttui lankaa ja osa langasta on saanut jo uuden muodon neuletakkina jota hartaasti tein pari viikkoa ja Helsingin reissun aikana sain sen kursittua kokoon ja se pääsi heti käyttöön =)
Ohje: Heppapipo ihan omasta päästä

Puikot: 3.5mm

Lanka: Kaikenlaisia sekalaisia jämälankoja

Pipo oli sopiva ja juuri sellainen kuin pieni heppatyttö halusikin =)Ohje: Pääkallolapaset intialaisella peukalokiilalla (Kuvio rav)

Puikot: 3mm

Lanka: 7 veljestä ja kuviossa drops classic alpaca

Lapaset olivat myös sopivat ja kummipojalle mieleiset!


Ohje: Virkattu omasta päästä

Koukut: 3 ja 3,5

Lanka: Jämä puuvillalankoja ja puuhelmiä

Ystävänpäivänä ystäville lahjaksi annettuja rannekoruja


On ihanaa kun valoa on enemmän ja aurinko paistaa. En voi olla ajattelematta että kevät tekee tuloaan, vaikka pakkanen on tälläkin viikolla paukkunut välillä kolmessakymmenessä asteessa. Villatakista ei ole vielä kuvia mutta eiköhän vaikka tänään saada sekin kuvattua ja sitten siitä enemmän juttua. Niin ja viime viikonlopun Helsingin matkalta mukaan tarttui myös lankaa lankamaailmasta ja Menitasta. Nämäkin ihanaiset ovat jo ostittain puikolla saamassa uutta muotoaan.

Aurinkoista sunnuntaita kaikille täällä kävijöille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti