tiistai 14. kesäkuuta 2011

Aikaisemmin keväällä...

Joskus ennen kuin teloin sormeni neuloin Dropsin ohjeella sinisen villatakin, josta pidän kovasti. Villatakki on tehty paksusta puuvillalangasta joten se valmistui todella nopeasti. Tässäpä se nyt olisi n. 2kk myöhässä.Ohje: Round yoke jacket 127-16 (rav)
Puikot: 4mm
Lanka: Drops Paris

Tätä on tullut kyllä käytettyä aika paljon. Tietty puuvilla hieman lötkistyy käytössä mutta pesussa se taas jämäköityy. Pidän kovasti tästä langasta =)


Lisäksi juuri ennen kuin teloin sormeni niin virkkasin laukun. Kyseessä on iso isoäidin neliö josta tulee laukku.Ohje: Striped bag (Rav)
Koukku: 3.75mm
Lanka: Sekalaisia jämälankoja kuitenkin puuvillaa.

Tätäkin olen käyttänyt paljon. Tämä on kiva malli ja tähän mahtuu yllättävän paljon tavaraa ja se on kesällä hyvä.

Lomalla ehtii näemmä päivittää blogiakin paremmin =)

5 kommenttia:

 1. Tosi kaunis takki, puuvillainen neule on tosiaan kätevä, kun sitä voi pitää ihan iholla, toisin kuin kutittavaa villaa. Ja kassi on ihan mahtavan hauska :D

  VastaaPoista
 2. Tykkään kyllä puuvillalangoista ja villa-puuvillalangoista kaikkein eniten kun eivät kutita. Olenkin miettinyt että kasseja vois väsätä tuolla periaatteella vaikka minkälaisista palasista =)
  Iikku

  VastaaPoista
 3. Tuo neuletakki on ihana ja kassikin tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 4. Moi! Tykkäsin tuosta kasssista ja haluaisin itse sitä yrittää myös.Tuo raverly on minulle vieras ja en päässyt katsomaan ohjetta ja en ole oikein muutenkaan hyvä niiden lukemisessa.Voisitko vähän valottaa miten kassi on tehty . Tyyliin onko sisäosaa.Onko tehty kahdessa osassa ja vai miten jne. ilmeisesti kassi on tehty isosta isoäidinneliöstä...
  E

  VastaaPoista
 5. Kassi on tehty niin että virkataan sopivankokoinen isoäidin neliö ja sitten virkataan neliön reunoihin kiinteillä silmukoilla kädensioja varten sellaiset suorakaiteet, sit vaan kädensijat paikallee ja taitetaan se kaistale kaksikerroin ommellaan kiinni niin että kahva jää sinne väliin. mä lisäsin myös vuorikankaa ihan vaan sellaisen isoäidin neliönkokoisen palasen jonka ompelin käsin kiinni.

  Anteeksi että viestisi oli mennyt minulta aikaisemmin ohi ja vastauksen antaminen kesti näin pitkään.

  VastaaPoista