lauantai 6. elokuuta 2011

sateinen aamu

Tänään jo aamusta taivas oli harmaa ja sateinen. Koko päivän on satanut. Mikä mainio päivä neulomiselle =) Vaikka olen nauttinut aurinkoisesta kesästä tuntuu sateinen päivä virkistävältä ja tervetulleelta vaihtelulta. Tomaatit ja muut kasvit ovat kaivanneet kunnon sateita. Tänä kesänä olen saanut neulottua monenlaista ja seuraavaksi esitelen Bollicine- kesätopin, villasukat ja Hilma -boleron.Ohje: Super vauvan polvisukat (Rav)
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2,5mm

Nämä sukat menivät eräälle työkaverille jonka perheeseen on tulossa vauva syksyllä. Työkaveri on muuttanut takaisin Suomeen Uudesta Seelannista vuosien jälkeen ja Suomen talvessa villasukille on käyttöä. Lahja oli pidetty ja arvostettu!


Ohje: Hilma (Ulla)
Puikot: 4,5mm
Lanka: Aran Washed haze

Lanka on marinoitunut varastossani jo pitkään ja kun tämä malli ilmestyi ullassa se pääsi välittömästi puikolle ja jo useamman vuoden odottanut lanka sopii tähän täydellisesti. Koko oli pienin ja ehkäpä tämä voisi olla aavistuksen isompi mutta tämä on silti käyttökelpoinen (ja mä laihdutan koko ajan -9kg jo).


Ohje: Bollicine (Rav)
Lanka: Blend Bamboo
Puikot: 3,5mm

Tähän malliin ihastuin heti kun se ilmestyi ja sain ohjeen synttärilahjaksi Rak- ryhmässä joten se pääsi puikoille heti. Lankana Blend Bamboo joka kävi tähän malliin hyvin. Love it!

Vaikka vielä on kesä syksy tuntuu olevan jo lähellä. Aamut ovat olleet viileämpiä ja öisin on jo pimeää. Viimeisistä kesän viikoista on siis syytä nauttia, koska pian ne ovat muisto vain. Syksy tuo mukanaan mukaviakin asioita savityöt jatkuvat ja syksyksi voi neuloa monta ihanaa pipoa jälleen (ohjeita on vaikka kuinka)! Tällä hetkellä puikoilla on vielä toppi ja pusero, Hilma ystävälle ja monta muuta juttua. Niistä lisää sitten myöhemmin!

Ai niin Kyh tempaus on tältä kesää loppu suoritukseni ei ollut ihan täydellinen sillä kaksi työtä jäi kesken ja itseasiassa tuli puretuksi. Kaikki muut sain valmiiksi ja olen siitä oikein tyytyväinen. Tulos oli tänä vuonna paljon parempi kuin viime vuonna. Ensi vuonna jos saisi sitten kaikki valmiiksi =)

Mukavaa loppu kesää kaikille!

1 kommentti: