tiistai 23. huhtikuuta 2013

Eskari ompelija innostui...

Viikonloppuna minäkin pääsin piipahtamaan lauantaiksi Viitakkoon Kierot puikot -neuleretriittiin. Hauskaa oli ja osallistuin kirjoneule -pajaan, jossa sain hyviä neuvoja kirjoneuleen tekemiseen. Nyt on helppo jatkaa kirjoneuleen harjoittelua. Ainut mikä harmitti oli se että lauantai iltana piti auto kääntää kohti kotia ja jättää muut jatkamaan retriittiä. Oli kiva tavata ihmisiä nimimerkkien takaa ja hauskaa myös. Vielä jos olisi ollut mahdollisuus olisin halunnut osallistua myös projektipussi -pajaan. Muiden tuotoksista innostuneena tänään laitoin valot ompelukoneeseen ja ompelin netistä löytämälläni ohjeella kesäkassin.



Kankaat: Kahdenlaista puuvillakangasta

Laukku on siis siinä. Mielestäni se onnistui aika hyvin ...muutama kohta piti tehdä uusiksi, mutta yleisilme on aika onnistunut. Laukku on siis käännettävä, mutta luulenpa käyttäväni sitä enimmäkseen ruskeapuoli ulospäin. Tää on ehkä pitkästä aikaa onnistunein ompelutyö, jossa tarvi ommella muutakin kuin suoraa. 

Seuraavaksi mä suunnittelen ehkä sellaista projektikassia! Pieniä vauvan neuleita on valmiina, mutta teen setit ensin valmiiksi ennen kuin esittelen täällä. Ja muutama hyshys neule on valmiina niistä sit lisää joskus...

Aurinkoista retriitin jälkeistä arkea kaikille!

6 kommenttia:

  1. Kiva oli siutkin tavata, ens vuonna sit tuut koko viikonlopuks ;D

    Kiva kassi, pitääpä laittaa ohje muistiin!

    VastaaPoista
  2. Olipa tosiaan kiva tutustua ja pistän kans kassiohjeen talteen, nyt on pussukkapajan opit vielä muistissa.

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniin laukun sait aikaiseksi ihan ilman pajaa. :)

    VastaaPoista
  4. Olipa kiva tavata! Ihanat kankaat valitsit kauniiseen kassiin.

    VastaaPoista
  5. Ihana kassi! Niin ja oli kiva tavata:)

    VastaaPoista
  6. Oli kiva tavata teidät kaikki ja tottakai tuun koko viikonlopuksi...ihan vielä en oo laittanut toivetta työvuoroista =) Ja kiitos, ihan yllätävän kiva tuli tuosta kassista!

    VastaaPoista