sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Muistamisia!

Elokuun viimeiset päivät kuluivat neuloen lahjoja. Toinen lahjojen saajista on suloinen kummipoikani ja toinen ystävän täti, jonka tunnen vuosien takaa, jolla todettiin aivokasvaimen uusineen. Hänelle edessä on jälleen leikkaus ja raskaat hoidot, joten halusin jotenkin muistaa. Sukat lämmittävät mielestäni niin varpaita kuin mieltäkin, joten sellaiset tulin tehneeksi.

Ennemmittä puheitta tässä pienet ja hieman isommat!Ohje: Petroolit: Junasukka, ruskeat omalla ohjeella
Lanka: Petroolit: sisu, ruskeat: Nalle
Puikot: Petroolit 2.5mm Cubics, ruskeat 3.0mm Cubics

Hyväksi havaitulla ohjeella junasukat tulevalle kummipojalleni. Vielä ois samaista lankaa pieniin lapasiin =) Väri on muuten ihana ja sisu tuntui aika kivalta neuloa...miksihän en ole aikaisemmin tehnyt siitä sukkia! Ja ruskeat Tädille novitan vanhahkosta nallesta (ennenkuin vyöte uudistui). Varret hyväksi havaittua pitsineuletta. Molemmista tuli kivat. 

Sukkasato on alkanut. Osallistun siihen Ravelryssä. Mulla on jo ensimmäiset sukat melkein valmiina. Ajattelin et jos yrittäis tehdä ensimmäisen parin tänään valmiiksi. Niin sit ois 1.pari valmiina 1.päivänä =) Kävin muuten eilen ostamassa uusia sukkalankoja ihan vaan kun vanhoja on niin vähän. En saanut enää sitä kivaa pallaksen väriä mistä tein aikaisemmin ne junasukat. Olikohan siinä joku viesti...esim. et tarvii enää yhtään kirjavia sukkalankoja???

Mukavaa alkavaa viikoa =) Ehkä mä neulon muutakin kun pelkkiä sukkia lähiaikoina...

6 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia <3 eikä se ole väärin neuloa pinotolkulla sukkia, saan täältä aina parhaat ideat omiin sukkaneulomuksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Eikun siis sukkia neulomaan! Mulla on muuten 12 paria ylimääräisiä sukkia!

   Poista
 2. ihanan värisiä sukkia. Nuo junasukat on ihan parhaat pienokaisille:-)
  ai sukkasato? olen sen(kin) tänä vuonna unohtanut ihan totaalisesti. Taitaa siis jäädä osaltani väliin... opinnot ja muu härdellin pyörittäminen kun vie kaiken ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä osallistun vaan Ravelryssä, kun se on helpompaa ja nopeampaa!

   Poista
 3. Ihanat sukkaparit. :) Varmasti lämmittävät kaikin tavoin.

  VastaaPoista