sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Stay the same

Jo jonkun aikaa sitten sain tilaisuuden testineuloa Veeran Stay the Same -puseron. Ihastuin puseron heti ja aloitin sen neulomisen. Sitten iski ranteen kipuilu ja eteneminen oli tuskastuttavan hidasta. Valmista tuli kuitenkin kerros kerrokselta ja nyt keväällä tuokokuun puolivälin paikkeella pusero tuli valmiiksi.Ohje: Stay the Same (Rav)
Puikot:4mm
Lanka: Drops Cotton merino (keltainen), Cascade Heritage 150 (harmaa)

Pusero oli kiva neuloa. Väripaneelin takiahan pusero neulotaan ikäänkuin pyörönä, mutta oikeesti kuitenkin tasona. Värin vaihtumiskohdissa tehdään langankiertoja joita sit neulotaan yhteen. Helma muotoiltiin lyhennetyillä kerroksilla ja sit hihat ihan tavallisesti ylhäältä alapäin. Ohje oli hyvä ja selkeä. Langat sopi ihan hyvin yhteen. Vaikka ovatkin todella erilaisia. Olen lopputulokseen oikein tyytyväinen pusero istuu tosi hyvin päälle ( tosin ehkäpä pingoitan tämän vielä laajemmaksi helmasta). 


Just nyt on selainen kausi menossa ettei neuleet tunnu oikein etenevän. Usempi neule on hihoja vaille valmis, jotenkin en vaan saa aikaiseksi aloittaa niitä hihoja tai edes neuloo loppuun niitä keskeneräisiä hihoja.  Muutenkin keskeneräisiä töitä on hirveesti ja tuntuukin että osa kannattais vaan purkaa suosiolla. Katsotaan mihin päädyn. Vielä muutama viikko ja sitten suuntaan kesälomalle.

14 kommenttia:

 1. Kaunis pusero. Toivottavasti rannekipu helpottaa pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rannekipu on jo parempi se oli pahimmillaan keväällä. Jumppaohjeita noudattamalla tilanne on mennyt parempaan.

   Poista
 2. Hirmun soma paita. Mä niin tarviin tämmöisen.

  VastaaPoista
 3. Hauska paita etupaneeleineen! Toivottavasti langat eivät ala ajan mittaa käyttäytyä keskenään eri tavoin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotataan mut lankalakkoilun myötä piti löytää sopivat langat varastosta niin näillä mennään. Sen verran katoin että on sentään samalaiset pesuohjeet.

   Poista
 4. Voi hitsi miten hieno, sopii sinulle kuin valettu :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis sinulla tämä malli, ja ihanat värit. Juurikin päivänä eräänä ihastelin tätä toisaalla. Kaunis.

  VastaaPoista
 6. Kiva neule! Kuulostaa mallilta, jota tehdessä ei tule tylsää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tää tylsä ollut tehdä mut rutiinillä meni jo tuo paneelin teko pienen ajan jälkeen!

   Poista
 7. Kivan paidan olet kutonut! Ja ne kaikki muut keskeneräiset, kyllä nekin aikanaan valmistuvat. Ei ole hoppu hyvästä, kuten sanotaan... Ehkä alitajuntasi pitää inspiraation poissa niin kauan kuin kätesi kipuilee???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Käsi on jo parempi ja kipuilu on vähentynyt tosi paljon. Nyt on muutamat neuleet valmistumassa kohtapuoliin ja muutamat keskeneräiset joutuivat puretuiksi.

   Poista