lauantai 18. helmikuuta 2017

Kevätkauluri itselle!

Olen käyttänyt Kappaa siitä asti kun tein ensimmäisen kapan. No nyt neuloin kevääksi pienen kevätkaulurin. Kaipaisin jotain pientä mukavaa aivotonta neulottavaa ja tämä hypähti puikoille. Samalla testasin uuttaa lankatuttavuutta, jonka sain joululahjaksi Kuopiossa piipahtaneelta ystävältä.








Ohje: Rose Bowl (Rav) 
Lanka: Kässäkerho Pom Pom Donegal sock (harmaa) ja Lanitium Ex Machina perussukka
Puikot: 3mm

Olen jo jonkun aikaa miettinyt sopivaa projektia tuolle harmaalle Donegal sock -langalle. Tähän se sopi ihan täydellisesti. Kiva lanka ja kaunis harmaa, vaikkakin taittaa siniseen aika paljon. Pidän noista nypyistä kovasti. Tässä kaulurissa langat pääsevät oikeuksiinsa. Vihreä raitaväri löytyi jämäpalleroiden seasta ja näytti sopivan harmaan kaveriksi. Vielä jäi jämät molempia. Kauluri oli kiva ja nopea neuloa eikä vaatinut liikaa ajattelua. Ohje oli selkeä ja kaikin puolin hyvä. Tällä mennään siis kevättä kohden. 


Puikoilla on useampi projekteja, mutta jotenkin työ on vienyt kaiken energian ja neulomisaikaa tuntuun olevan varsin vähän. Mut hiljakseen tulee valmista. 

4 kommenttia:

  1. Olen etsinyt sopivaa kauluriohjetta ja tätä voisi harkita, näyttää sen verran kivalta. :) Ja valitsemasi väriyhdistelmä on myös kiva!

    VastaaPoista
  2. Minäkin tarvitsisin ohuehkon kevätkaulurin. Tuo näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää vaikuttaa täydelliseltä kevät kaulurilta. Nyt vaan odottelen sitä kevättä tänne itäänkin.

      Poista