torstai 25. toukokuuta 2017

Hiljaista kimallusta

Kun Heidi Alanderin Quiet Folly -sukka ohje ilmestyi minusta tuntui heti, että se on se ohje jota olen lilalle kimaltavalle sukka-puffalle odotellut. Ensimmäinen sukka neuloutui kuin itsestään ja toisen neuloin noin neljä tai viisi kertaa. Lopulta fiilikset oli jo varsin ärsyyntyneet. Tein toistuvasti sukan varressa virheitä ja purin ja purin varttaa vähän väliä. Lisäksi törmäsin ongelmiin kantapään kanssa ja totesin tehneeni siihen muutoksen, jota en ollut kirjoittanut ylös, vaikka aina yleensä teen muistiinpanot sukista, että niistä varmasti tulee samankokoiset. No nyt ne on valmiit vihdoin.


Ohje: Quiet Folly (Rav)
Lanka: Sukka-puffa Säihky
Puikot: 2mm 

Ohje on hyvin kirjoitettu ja selkeä. Kuvio on mukavan yksinkertainen ja mukava neuloa. Minulla nyt sitten oli vaan sen toisen sukan kanssa ongelmia ihan neulojasta johtuen. Tykkään kovasti tuosta Puffalan kimaltavasta sukkalangasta. Siinä on kiva kierre ja kaunis stellina. Väri on kaunis, mutta olen tässä etsiskellyt lankaa, joka olisi yötaivaan värinen ja siinä olisi kimalle mukana, mutta ei vielä tämänkään kohdalla tärpännyt. Kauniit sukat näistä tuli siitä huolimatta. Nämä menevät kaverille lahjaksi. 


Puikoilla on ollut hieman hiljaista. Aloitin sukat ja lisäksi kesken on paita, mutta muuten ei mitään. Aurinkoisia neulomishetkiä kaikille!


12 kommenttia:

 1. Tosi sievät. Klassinen moka ajatella, että kyllähän mä ne mun muokkailut sitten muistan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu just noin, vaikka en kyl yleensä luota siihen, mut tälläkertaa kuvittelin muistavani ne vissiin. En vaan ottanut huomioon et neulon sukan niin monta kertaa uusiksi et unohdan tehneeni muutoksia.

   Poista
 2. Kauniit! (: Ei sitä koskaan muista ulkoa, miten on tehnyt, jos ei oo kirjottanu ylös. Välillä tulee vähän eripariratkaisuja, mutta onneksi niitä ei yleensä sitten kukaan muu huomaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. No kyl mä sit purin ja tein sukan nro.2 samanlaiseksi kun sukan nro.1 =D

   Poista
 3. Lanitium ex machinalla on juuri sellainen yötaivaan värinen glitter-lanka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sitä neulonnassa ja se ei ole kuitenkaan oikeen värinen sininen =) Nätti kuitenkin.

   Poista
 4. Hih, yleensä ekan sukan kanssa taistellaan ja toka tulee sitten vanhasta muistista :D Suloiset sukat kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä tämä kakkos sukka oli kyllä yhtä tuskien taivalta!

   Poista