keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Ei tikusta vaan lankusta asiaa!

Jo jonkun aikaa olen ihaillut sukkalankkuja. En koskaan tullut tilanneeksi niitä ulkomailta, mutta tänä keväänä Handu latasi kauppaansa kasan sukkalankkuja niin minähän sorruin heti. Unohtui langanostolakko siitä paikasta ja lankkutilaus lähti menemään. Sitten lankkua ei alkanut kuulua, no tietenkin rangaistukseksi lankalakon rikkomisesta posti päätti pitää miun lankun omanaan. Epäilen vahvasti, että joku lajittelukone aloitti uuden harrastuksen ja pukkaa nyt sukkaa ahkerasti lajittelun lomassa. No hätä ei ollut tämännäköinen sillä Handusta laitettiin postiin uusi lankku, joka saavutti itäisenkin Suomen ihan normaalissa ajassa. Eipä sitten muuta kun lankku puikoille!

Puikot: 2.25mm
Lanka: Sukkalankku, Handu


Päätin neuloa ihan vaan sileää ja päädyin viimeaikojen suosikkimalliini. Halusin lyhyt vartiset kesäsukat, joten heti resorin jälkeen aloitin kantapään. Sukat on varsin mainiot kesäsukat. Lankusta jäi jäljelle hieman yli puolet joten vielä toiset kesäsukat vois laittaa puikoille! Malli on edelleen mielestäni varsin hyvä. Sukkalankusta neulominen oli hauskaa ja kiinnostaisi hankkia uusi sukkalankku. Kivaa puuhaa ja kivat sukat. Kuvissa näkyy myös jäljellä oleva lankku, jotta voi verrata millaista siitä lankusta sitten tulee. 


Kohta on Jyväskylän neulefestareiden aika. Itse pääsen tänä vuonna osallistumaan vain yhtenä päivänä ja kurssiakaan en kerennyt saada, joten luvassa on hengailua festarialueella! Aurinkoisia kesäisiä neulomishetkiä kaikille!

8 kommenttia:

 1. Nätit sukat! (: Ja voi harmitus toi posti. Ei oo lähimainkaan eka kerta, kun kuulen tällaista käyneen nyt lähiaikoina. Ei pitäis päästä käymään tommosia juttuja. Uskalla kohta enää mitään lähettää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo harmitti kyl paljon tuo postin töttöily.

   Poista
 2. Voihan neulova lajittelukone! Nää on kyllä mainiot sukat. Joka kerta on yhtä hurjaa, miten paljon vaaleammaksi lankaa muuttuu sukissa lankkuun verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lankku vaikutti tosi voimakkaan väriseltä ja lopputulos onkin varsin persikkainen.

   Poista
 3. Kivat sukat! Värinkin nimi vois olla "lankku", ainakin näin ruudun tältä puolelta katsellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo hyvinkin vois olla joku lankku missä on vähän punaista maalia siellä täällä =)

   Poista