tiistai 19. syyskuuta 2017

Hiljaista

Kovin on ollut hiljaista täällä blogissa viime aikoina. Muutenkin tuntuu moni blogi lopettavan, kaikki seuraaminen siirtyy Instaan ja muihin nopeampiin medioihin sekä podcasteihin. Minä alunperin aloitin blogin omaksi muistikirjaksi ja tietyllä tavalla tämä on nyt tarpeetonta, koska jo vuosia olen kirjannut kaiken Ravelryyn. Jotenkin kuitenkin pidän edelleen blogin kirjoittamisesta ja aion jatkaa sitä toistaiseksi, vaikka hiljaista välillä onkin.

Olen minä neulonutkin. Lähinnä puikoilla on ollut sukkia. Olen kärsinyt jotenkin neulejumista ja puseroiden ja takkien neulominen on jäänyt vähälle. En jotenkin tiedä mitä neuloisin, siihen lienee vaikuttanut yksi liian pieneksi osoittautunut villapaita, joka häpeää nyt tuolla keskeneräisten korissa kun hihat ja kaula-aukon viimeistely enää puuttuisi niin ei viitsisi edes purkaa. Niinpä tässä nyt esittelen sukat, jotka on sileää neuletta! Hurjaa vai mitä? 


Ohje: Vanilla is the new black 
Lanka: Holst garn higland
Puikot: 2mm


Jo ties kuinka monennet sukat tällä ohjeella. Nää nyt vaan istuu niin hyvin miun jalkaan. Oli jämäkerä tätä lankaa pidempi vartisista (muuten samanlaisista) sukista, kerä oli lähes täysi kun tarvitsin vain muutaman gramman siihen ensimmäiseen pariin.  Näistä tuli passelin mukavat lyhyt vartiset sukat. Tosin syksyinen sää alkaa vaatia jo pidempi vartisia sukkia käyttöön. Tykkään ihan tosi paljon tästä väristä on ihan lempiväri! 


Sellaista täällä saan kohta valmiiksi kaksi paria sukkia ja yksi huivikin olisi pingotusta vaille valmiina. Ehkäpä viikonloppuna ehdin pingottaa huivin ja kuvata tänne.13 kommenttia:

 1. Tuo malli toimii, joten miksipä hyvää mallia vaihtamaan:)

  Minä jotenkin tykkään lukea blogeja + seurata instassa, mitä käsityörintamalla tapahtuu. Podcasteja haluaisin oppia seuraamaan, mutta ihmettelen, miten ihmisillä on siihen aikaa:) monet tuntuu kestävän tunnin tai reilu, eikä sellaiseen vaan tällä hetkellä kykene. Ehkä joku päivä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sama ongelma miullakin on ettei aikaa podcasteihin riitä tunti tai pari pitäis joka ilta katsoo jos meinais pysyy kartalla. Ja jotkut jaksot on kauheen pitkiä. Itse muutaman jakson olen tehnyt ennen kuin niistä tuli Suomessakin muotia ja itse pyrin tekemään lyhyempiä, mutta kaikki kuvaaminen, lataaminen yms. vie hirveästi aikaa niin lyhyidenkin jaksojen tekeminen on jäänyt. Jatkan siis kirjoittamlla blogia =D

   Poista
 2. On ne tosiaan mukavan väriset sukat.

  Luen blogeja. Kirjoita vain, tosi harvoin kommentoin valitettavasti.Instassa en ole ja podcasteja en myöskään seuraa.
  Ravelrya pitäsisi opetella käyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion jatkaa. Miulle sopii kirjoittaminen paremmin kuin videot. En minä jaksa niitä ladata sinne youtubeen =D

   Poista
 3. Kiva sukkamalli ja kaunista lankaa. Pitääpä itsekin kokeilla tehdä tuota kantapäätä. Jatka ihmeessä kirjoittamista, vaikka sitten harvemminkin. Luen montaa blogia ja instassa seurailen joitakin, mutta podcasteihin ei kärsivällisyys riitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Podcastit on miusta turhan pitkiä. Pitäis olla aikaa tuntitolkulla katsoa niitä. Tä lanka on miusta ihan myös kierteeltään =)

   Poista
 4. Just hyvät peruspertsat! Aika herkku tuo väri. Olen huomannut saman, blogit hiljenee ja lukijat vähenee. Minusta hurjan sääli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on se vähän sääli podcastit taitaa nyt olla se juttu. Miun kärsivällisyys hieman huonosti riittää niiden tekemiseen. Aion kuitenkin jatkaa blogia kun sen tekemisestä tykkään.

   Poista
 5. Oijoi, mullakin on just tuota lankaa odottamassa. Taitaa olla tuommoinen perussukka paras valinta langalle.

  Minen ainakaan blogia lopeta! Tykkään lukea blogeja vaikka seuraan kyllä instaa ja joitakin podcastejakin mutta blogissa voi kuitenkin kertoa ja näyttää enemmän. Kyllä vanhan liiton neuleblogeissa vain on sitä jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miusta tää lanka on ihan super ihana ihan vaan sileänä neuleena.

   Aikeena on jatkaa blogia. Tää on kivaa ja aika ei riitä niihin videoihin kokeilin joskus niitäkin mut käsittelyyn menee niin hirveesti aikaa.

   Poista
 6. Mun pitäis neuloa taas sukat Helmille ja nyt ihan itse. Aioin käyttää tätä sun suosimaa kantapäätä, oli niin hyvät ne viimetalviset sukat :) (nyt jäämässä jo pieniksi)

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa, kun löytyy vielä blogienkin kirjoittajia. Niitä minäkin seuraan. Paria podcastia seuraan, se on todellakin aikaa vievää.
  -sarene

  VastaaPoista