torstai 12. lokakuuta 2017

Suojaamaan pahalta maailmalta!

Mikä muu suojaisi pahalta maailmalta paremmin kuin 100% kashmiria oleva pipo. Viime vuonna kaveri neuloi pipon kashmir langasta. Sen jälkeen olen haaveillut 100% kashmir -langasta. Tämän syksyn koulutuspäivä matkalla Helsingissä piipahdin Snurressa ja hankin kerän tällaista lankaa! Lanka on suomalais- italialaisen Palma fibren lankaa jossa on kierrätettyä kashmiria osaksi. Lanka oli ihana pehmoinen pallero jo kerällä ja neuleena se on kuin pumpulipilvi. Jo aiemmin olen ihastunut kashmir sekoitelankoihin, mutta kyllä tämä 100% on ihan omaa luokkaansa! No mitä sitä yhdestä 50g kerästä sit tekisi?! Tietenkin pipon.
Ohje: Shinko Hat (rav)
Lanka: Eco cash 1 
Puikot: 2.5mm

Lanka oli ihanaa! Pehmeää ja ihanan kevyttä. Halusin mallin olevan yksinkertainen ja simppeli. Patentin neulominen on houkuttanut jo muutaman viikon. Ohjeita etsiskellessä tämä iski kun metrin halko ja piti ehdottomasti yhdistää tähän lankaan. Tykkään lopputuloksesta tosi paljon. Uskonpa neulovani tämän mallin toistekin.  Olen nyt suorastaan rakastunut tällaiseen 100% kashmir lankaan ja voisin kuvitella neulovani vaikka mitä tästä. Ongelmaksi muodostunee langan hinta! Tämä on kyllä ihanin pipo mikä miulla on. 


Mulla on edelleen huivi pingottamatta ja kuvaamatta, jokohan tänä viikonloppuna saisin sen tehtyä. Mukavia neulehetkiä.

3 kommenttia:

 1. Kiva pipo!

  Mie hipelöitsin aikanaan Nykin reissulla täyskashmirlankoja (kallein niistä ois maksanu 80 dollaria!) mut en syttyny. Jotenki liian luirua, tai ainakin ne siellä tarjolla olevat oli. Pitääpä antaa sille vielä mahdollisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää suomalais-italialainen on ainakin aika ihana =)

   Poista
 2. Hei! Tosi lämpöisen pipon sait itsellesi ihan varmasti! Itse olen tehnyt puseron 100 % Palma Fibren kashmirista, kuten ilmeisesti sinäkin. Kyllähän se hinta hirvitti, aivan piti silmät pistää kiinni, kun kliksautin kohtaa "osta". Ja voi, kyllä, kyllä se ostos oli kaiken hintansa arvoinen. Neuleesta tuli ihana, silkin pehmeä ja suloisen lämmin. Otin mallin Dropsin sivuilta. Laitan lähiaikoina kuvan blogiini. Aikomuksena on jossain vaiheessa tehdä toinenkin pusero samaisesta langasta. Mukavaa viikonloppua sinulle ja terveisiä Naantalista. :)

  VastaaPoista