torstai 20. maaliskuuta 2008

Muutama huivi ja kissa!

Viime viikolla olin reissussa ja silloin valmistui kaksi aminenko-kissaa. Nämä kisulit saivat nimekseen mansikka ja apu-apina...Ja ne jäivät lahjaksi ystävilleni. Lisäksi itselleni tein huivin Ullassa olleen ketjusilmukka huivin ohjeella. Lankana on turkoosi Mandarin petit. Lisäksi matkalla ollessani kävin Joenlangassa, josta mukaan tarttui muutama lankakerä.


Tällä viikolla valmistui sitten toinen ullan ketjusilmukka huivi...muuntelin kyllä ohjetta sen verran, että jätin päihin tulevat hapsut tekemättä ja näin ollen pääteltäviä lankojan tuli vain muutama. Lisäksi molemmat huivit olen tehnyt vain yhdellä langalla...jämälangat menevat useimmiten tilkkupeittoihin...toisessa huivissa olen käyttänyt Virosta tilaamaani lankaa.

Lisäksi olen tällä viikolla ostanut Tyylikästä virkaten kirjan ja nyt pitäisi sitten mennä etsimään kaupasta sopivaa pakkausnarua ja niintä...Kirjassa on monta kivaa ohjetta, vaikka aikaisemmin ajattelin ettei siinä ole mitään minua kiinnostavaa.

Parhaillaan on tekeillä tossut Novita Tenneseestä viimeisimmän lehden ohjeella...

1 kommentti:

  1. Hyvää pääsiäistä! Halusin vaan ilmoittaa että minun paketti tulee sinulle vasta 31.3 jälkeen... joten tiedät sen olevan tulossa...

    VastaaPoista