lauantai 19. heinäkuuta 2008

PIF ja koukkuamista...

Löysin tällaisen Palagan puikkoilut -blogissa ja ajattelin osallistua omalta osaltani...Eli annan hyvän kiertää, ensimmäisille kolmelle kommentoineelle teen jotain.

Lupaan virkata, ommella, neuloa tai helmeillä kolmelle ensimmäiselle, jotka jättävät kommentin tähän viestiin.(ja laita emailiini osoitetietosi)

Lahjan saat jossain vaiheessa seuraavan 12 kuukauden aikana. Kuitenkin viimeistään heinäkuussa 2009.

Annat hyvän kiertää edelleen omassa blogissasi. (Jos et ole ristipistoilija, voit toki antaa hyvän kiertää vaikka virkkaus, ompelu tai askarteluaiheella)

1. Kaisa-Inkeri

Email: iikku.i@gmail.com

Muuten aika on sujunut enimmäkseen kuokuten...Olen koukunnut 5 puikolla/koukulla vauvanpeittoa ajattelin, se olisi hyvä harjoitustyö. Tosin ei olisi tarvinut sillä koukkuaminen on todella todella helppoa!

2 kommenttia:

  1. Hihii! Saanko miä kommentoida, kun en oikeen hallitse neulomista tai virkkausta tai kun en kuulu mihinkään "virkkausklaaniin"? ;D No jos en, niin ei se mitään. Jätänpähän terkut kuitenkin.

    Hienoja töitä siulla! Käyn lukemassa tätä blogiasi ehkä kerran viikossa/kahdessa ja aina ihailen kuinka jaksat askarrella kaikkea upeeta.

    VastaaPoista
  2. tietty saat...olet siis nro 1. En tiiä onko kaikki aina kovin hyvin onnistuneita, mutta oli tai ei olen kyllä aikas ylpeä aina kaikista valmiista töistäni...

    VastaaPoista