tiistai 8. heinäkuuta 2008

Lankataivaassa...

Minä vietin taas yhden vapaapäivän lankaostoksilla. Tällä kertaa suuntasiin Tallinnaan ja Karnaluks:in. Hyppäsin satamasta ratikaan ja ajelin sinne karnaluksin kulmille ja hyvin sujui...hieman mietitytti miten onnistuu, kun en oikein osaa vironkieltä, mutta hyvin meni. Onneksi olin varustautunut ostoslistalla muuten en olisi varmaan osannut ostaa mitään. Mukaan tarttui melkein kaksi kiloa lankaa ja bambuisia pyöröpuikkoja, sukkapuikoissa ei ollut sopivia kokoja ja lisäksi ostin vielä bambuisia virkkuukoukkuja ja valopää virkkuukoukun, joka oli synttärilahja mieheltäni. Tässä vielä kuvia noista kaikista ihanuuksista mitä tulin ostaneeksi. Nyt kun vielä ehtisi neuloo tai virkata kaikki nuo langat.

Tässä kaikki ostamani langat ja muut...

Tässä puikot ja virkkuukoukut. Toiset pyöröt on addit ja sit oli jotkut muut. Kuvassa myös kaksi bambu koukkua ja valopää.

Oranssi-keltainen mohair on tarkoitettu kaverille tulevaan huiviin ja Capri toisen kaverin hattuun!
Nämä kuvassa olevat langat on vielä muovipusseissa koska ostin koko pakkaukset tarkoituksena on tehdä neuletakkia tai liiviä tms. kunhan nyt syksy tulee...

Ja nämä valkoiset langat on ostettu kool-aid värejä ajatellen eli näistä tulee sitten ekat värjätyt lankani...

Jostain syystä keskeneräiset työt ei edisty kai se johtuu vaan siitä ettei oo tarpeeksi aikaa käyttää käsitöihin...siis työt häiritsee harrastuksia. ainiin kaikki muut Tallinnan lankakaupat on vielä käymättä kun aika loppui kesken, mutta Karnaluks on kyllä ihan huippu paikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti