torstai 5. maaliskuuta 2009

Pipoja, pipoja, säärystimiä!

Eli täällä on puuhasteltu vaikka kuinka tämä bloggaaminen vaan on kiireessä jäänyt. Valmiiksi on ehtinyt Lauran blogin imitaatio BB tiinan piposta ohjeella x2, Säärystimet anopille Seitsemän veljestä polkka -langasta ja pinkistä ja vaaleanpunaisesta virkattu kukkapipo eräälle prinsessalle.

Säärystimet olen tehnyt omasta päästä. Lankana Novita Polkka ja väri vihreä. Langan ja värin anoppi on itse valinnut. Tein sileää neuletta koska "kuviot" pääsee parhaiten siinä esiin. Älkää välittäkö kuvan värityksestä...tällaisia niistä tulee kun kuvaa pilkkopimeällä!


Säärystimet anopille
Ohje: Oma
Lanka: Novita Polkka
Puikot: 3,5 bambu sukkapuikot


Vinoraita pipot valmistuivat Lauran blogissa olevalla ohjeella. Ensimmäisestä tuli liian pieni (matala) ja kun lankaa oli vielä runsaasti päätin tehdä toisen syvemmän. Pienempi lähtee rakkaalle ystävälle, jolla on pienempi pää kuin minulla =)


Vinoraitapipo (x2)
Ohje: Imitaatio BB:n Tiinan piposta
Lanka: Drops extra fine merino (ihanaa lankaa)
Puikot: 4,5 knit picks 40cm pyörö

Kolmas tai teknisesti otettuna neljäs tämän viikontyö on virkattu pipo kummipojan pikkusiskolle (3v) joka on varsin tarkka väreistä. Siispä lanka piti ensin hyväksyttää saajalle ennen kuin uskalsin siitä mitään tehdä (tein violetin vekkimekon 2v. lahjaksi, eikä vieläkään suostu pitämään sitä) Virkkailin hatun omanmielen mukaan...tosi kiva lopputulos!


Korvaläppä hattu
Ohje: Oma
Lanka: Drops Karisma (raita+kukka Tee Tee alpakka)
Koukku: 3,75 Brittany

Kuten huomaatte olen ollut varsin tuottelias. Isompia töitäkin on tekeillä. Kevätpäiväntasaushuivi odottelee en jotenkin vaan jaksa nyt keskittyä siihen, kun se vaatii minulta ainakin ajatusta ja tarkkuutta. Myös alpakka tunika odottaa, olen saanut sen siihen vaiheeseen, että hihat ja yläosa on valmiina ja vain helma puuttuu.

Minulla on koulutyöt nyt pinnalla (näen niistä untakin) on vielä jonkun verran hommia että valmistun ajoissa...plääh! Käsityöt on mitä mainioin stressin purkukeino =) Positiivista on kuitenkin se että olen saanut vähän pidemmän sijaisuuden kesästä eteenpäin ja vieläpä mieleisestä työpaikasta...

Että tällaista täällä taas! Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Täällähän on valmistunut vaikka mitä! Hienoja töitä! Huvittavia nuo pikkutytöt, kun ovat niin tarkkoja väreistä jo pienestä pitäen :) Onnea sijaisuuden johdosta!

    VastaaPoista
  2. Kivoja noi kukkaset noissa pipoissa, mistä ohje? :) Vai oletko itse keksinyt? Kovasti olisin kiinnostunut.

    VastaaPoista