sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Vauvan myssyjä, Mariomyssy ja Peitto!

Viime viikko on kulunut työharjoittelun ja töiden parissa tiiviisti, joten juurikaan mitään valmista ei ole syntynyt...Mario-myssyn ohjeella tein pipon itselleni, kaksi sweet baby cap ohjeella tehtyä vauvan myssyä ja yksi vaaka-tilkkupeitto on valmistuneet edellisen postauksen jälkeen.

Mario-myssy on tehty TeeTee:n primavera langasta. Kivan tuntuista lankaa ja varsin mukava kevät myssy siitä tuli...on ollut jo kovasti käytössä.


Ohje: Mario Myssy (Jatta soheltaa-blogi)
Lanka: TeeTee primavera
Puikot: Knit picks 4,5 40cm pyöröpuikko

Sweet baby cap ohjeella syntyi kaksi pientä myssyä. Lankoina dropsin fabelit, jotka ovat marinoituneet lankakorissa jo pitkän aikaa =) (ja vielä jäi jäljellekin)


Ohje: Sweet baby cap (ravelry)
Lanka: Drops fabel (punainen, sini-lila)
Puikot: Knit picks 3,5 40cm pyörö (punainen)
Knit picks 3 60cm pyörö (sini-lila)

Kolmantena projektina ompelin yhteen ison kasan vaaka-tilkkuja ja virkkasin reunuksen tänään. Tilkut on neulottu yhteistyönä koulukavereiden kanssa jämälangoista ja peitto koostuukin monesta väristä, erilaisista käsialoista. Peitto on hieno osoitus yhteistyön voimasta tilkkujen tekeminen porukalla oli hauskaa ja mukaan innostuivat sellaisetkin, jotka eivät olleet puikkoja nähneetkään sitten peruskoulun. Peitto on tehty yhteisprojektina ja tarkoitus on lähettää se Vaaka Ry:lle toimitettavaksi johonkin eteenpäin.


Ohje: Vaakatilkku (Vaaka Ry)
Lanka: sekalaisia villa ja villa sekoitelankoja
Tehty yhteistyössä useiden koulukavereiden kanssa!

Mitään PS:n liittyvää ei ole vielä esitteillä, koska aika ei ole vielä antanut myöten, mutta tulossa on...siis olen jo aloittanut...Siitä myöhemmin lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti