sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Pipoja, takkeja, sukkia ja huiveja!

Joululomaa minulla ei ollut kuin 4päivää, mutta sinä aikana kerkesin neuloa Multnomah huivi, joka on vallannut paikkansa lempi käyttö huivinani. Lanka on ihana pehmeää maitokuitua. Lisäksi valmistui tammikuun lopussa syntyvälle vauvalle palmikkotakki ja junasukat, jotka ystäväni antaa lahjaksi ystävilleen. Tällä viikolla puikoille pääsi Wurm- pipo.



Ohje: Multnomah
Puikot: 3,5mm pyöröpuikko
Lanka: Viking of Norway Pure MILK Fiber

Kiva huivi johon olen tyytyväinen. Tosi mukava ihan kaulahuivi käytössä kun ei oo niin iso ja lanka on ihan huippu ihana ja pehmeä...




Ohje: Vauvan palmikko takki (
Knitting daily, ohje kokoelma) ja Junasukat/tuulan sukat
Puikot: Takki 3mm pyöröpuikko ja sukat 2,5mm sukkapuikot
Lanka: Drops Baby merino, vaalean keltainen


Takista ja sukista tuli oikein suloiset...ja ainakin lahjan antaja eli ystäväni tykkäsi =)


Ohje: Wurm (Pdf- tiedosto)
'Puikot: 3,5mm Pyöröpuikko
Lanka: Drops Baby merino, vaalean ruskea


Ihana pipo, jätin pipon yhtä mallikertaa pienemmäksi kuin ohjeen pipo...minulla on nimittäin aika pieni pää...


Olen kaikkiin näihin varsin tyytyväinen ja ruskean ruttupipon kaveriksi on tekeillä huivi samasta langasta..siitä lisää myöhemmin.

Näin uuden vuoden myötä olen pistänyt muutaman työn purkuun kun ovat niin pitkän aikaa olleet odottamassa innostusta...langat ansaitsevat päästä johonkin muuhun käyttöön...

Lisäksi aloitan jatko- opinnot työn ohessa, joten toivotaan ettei se vaikuta ennestään hitaaseen päivitys tahtiini..voisin vielä antaa uuden vuoden lupauksen että postaan ainakun jotain tulee valmiiksi =)

Lumista ja hyytävää tammikuuta jatketaan näillä lämpimillä asusteilla! Mukavaa viikon alkua!

3 kommenttia:

  1. IHANAT!!!! alkaa ihan vauvakuumetta puskea itellekin kun ihastelin noita töppösiä ja takkia.... ♥ Ja pipokin näyttää söpöltä! Täs sitä rupee miettimään pitäiskö itekin alottaa tommonen neulonta-harrastus, kun kerta nyt olis päivät aikaa...(jäin jo nyt sille äitiyslomale...)

    VastaaPoista
  2. Kauniita vauvaneuleita.- Tuota huivia olen ihaillut jossain toisessakin blogissa.Nyt olisi juuri sellainen tilanne,että voisin sellaisen neuloa.Lankaliigamme kokoontuu tänään uudessa lankakaupassamme,joten lankaakin voisi heti saada! Onko ohjeesi englanninkielinen?

    VastaaPoista
  3. Joo ohje oli engalanniksi mutta silti tosi helppo tehdä =) suosittelen...

    Iikku

    VastaaPoista