tiistai 8. maaliskuuta 2011

Lempiväri

Ehdotomia suosikkejani lankojen väreissä on petrooli ja turkoosit, on olleet jo pidemmän aikaa. Viime aikoina vahvat kanervan värit ja liilat ovat alkaneet kiinnostaa ja oikein keväiset vihreät mielyttävät silmää. Kaikkia edellämainittuja värejä löytyy joko puikoilta tai lankavarastosta.

Viime viikonloppu ei alkanut parhaissa merkeissä, kuulun ravelryssa RAK ryhmään ja juuri surkeimmalla hetkellä olin saanut lahjaksi Herbivoren ohjeen. Ohje on ollut pitkään toivelistalla en vaan ole tullut sitä hankkineeksi. Heti kun sain ohjeen tulostettua oli selvää että teen huivin Araucanian Ranco solid langasta, joka on mielestäni ihan täydellisen väristä. Aloitin huivin teon välittömästi ja sunnuntaina se oli valmis.Ohje: Herbivore (RAV)

Puikot: 3,5

Lanka: Araucania Ranco Solid


Huivi on mielestäni ihana. Liian tummassa otetut kuvat ja se ettei huivia ole pingoitettu ei tee kuvista kaikkein parhaimpia, mutta en malta odottaa sitä vaan haluan kirjoittaa tästä huivista nyt. Tämä huivi oli parasta neulontaterapiaa pitkästä aikaa =) (oikeasti väri on miljoona kertaa kauniinpi kuin kuvissa)

2 kommenttia:

  1. Hyvänvärinen lanka. Pelkästään jo lankojen hiplaaminen ja mallien suunnittelu käy terapiasta, saati sitten valmiin työn puikoilta pudottaminen...

    VastaaPoista
  2. Tämä lanka on ehdottomasti parhaan värinen ihanainen petrooli. On ihanaa miettiä mitä mistäkin tekisi =)

    VastaaPoista