sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Raitaa ja kevättä!

Viime viikonvaihteessa tein sitten sen uudemman kevät pipon (joka osoittautui viikolla sitten turhan keväiseksi) Ja maanantaina aloitin stripes study shawl huivin jonka sain eilen valmiiksi. Ulkona on kovin talvista eikä voi välttää tunnetta että kevääseen on vielä ikuisuus.

Aina välillä sitä miettii miten on päätynyt sinne missä on. Asiat on menneet ehkä erilailla kun joskus olisi ajatellut, mutta mitään en kadu ja kaikella on tarkoituksensa. Ei kai tällaisten asioiden pohdintaan mitään erillistä syytä ole, joskus sitä vaan miettii elämää. Pidän kovasti työstäni, lähellä asuu perhe ja mukavia hyviä ystäviä joten mikäpä tässä on ollessa. Sitä toivoisi voivansa tavata useammin kauempana asuvia tärkeitä ihmisiä, mutta jonain päivänä ehkä sekin onnistuu paremmin. Kaikinpuolin elämä on siis mukavaa =) Ja neulomalla ja virkkaamalla kaikki muuttuu huononakin hetkenä paremmaksi.

vieläpä ne viime viikon valmistuneetOhje: Water bomb slouch hat (Rav)
Lanka:Sandness Mini Duett
Puikot: 3.5mm

Pipo on oikein mukava ja lämpöisimpinä päivinä jo nyt. Keväämmällä varmasti todella käytetty. Lanka on edelleen suuri suosikkini pehmeä ja kutittamaton.
Ohje: Stripe Study Shawl (rav)
Puikot: 4mm
Lanka: Sirdar Calico (sininen) ja sirdar juicy (vaalea)

Pidän aina oikein neuleesta, raidoista, lyhennetyistä kerroksista kaikessa yksinkertaisuudessaan tässä on jujua ja ideaa. ehdoton lempi huivi tälle keväälle. Tein huivista pienemmän kuin ohjeessa jotta voin käyttää huivia kaulassa ulkona ollessa.

Pitkästä aikaa olen alkanut virkkailla. Aloitin jämä puuvillalangoista virkata raidallista peittoa. Siitä joskus myöhemmin lisää. Huomenna palataan taas arkeen joten mukavaa viikkoa kaikille täällä pyörähtäville!

1 kommentti: