perjantai 20. huhtikuuta 2012

Farkkujen uusi elämä ja ihanaa violettia!


Tarvittiin flussa että ennätin tänne päivittämään blogia!!!  Mutta täällä ollaan! Minä olen jo jonkun aikaa säilyttänyt revenneitä farkkuja joista ei ole käyttöön. Viimeinkin sain toteutettua suunnitelmani farkuista tehdystä peitosta viikonalussa kun olin vapaalla =) Lisäksi olen saanut vihdoinkin neulottua erään villapaidan jonka olen aloittanut jo viime elokuussa. Kuvassa paita on jo pestykin kertaalleen, eli kovassa käytössä on ollut! Muuten on neulerintamalla ollut hieman hiljaista enemmän on tullut ommeltua. On mulla tekeillä yksi pipo (testineulotaa) tuon villapuseron jämälangasta, mutta siitä lisää sit joskus myöhemmin.Peitto vanhoista farkuista. 

Käsin olen reunat tikannut ja olen aatellut vielä myöhemmin ehkä tikata uloimman reunan. Peitto on ehkä hienoin minkä olen koskaan tehnyt vaikka ei ehkä olekaan ihan varsinaista tilkkutyötä. Tarkoitus oli joka tapauksessa vain uusiokäyttää käyttökelvottomat farkut =)Ohje: Turmeric (Rav)
Lanka: Vinking garn björk 
Puikot: 3mm

Tää on kiva ja on ollut kovassa käytössä valmistumisensa jälkeen. Ihana lanka 90% puuvillaa ja loput villaa eli juuri hyvä kevääseen ja kesään. Tämä on tosiaan jo aloitettu yli puolivuotta sitten, mutta talven tultua jäi vaan kesken. Kevään myötä alkoi kiinnostaa tehdä tämä loppuun ja se kyllä kannatti. Kiva ohje...Jos tekisin toisen niin vekki voisi olla pienempi. 


Olen saanut ihania paketteja tällä viikoa esim. Vaihtopaketti kaheleiden aurikoisessa vaihdossa ja tänään tuli ihanaa ylläri lankaa postissa käsinkehrättyä ihanuutta ja aiemmin tällä viikolla voitin myös arvonnassa ihan yhtä ihanaa käsinkehrättyä lankaa =) Minua on siis hemmoteltu tällä viikoa. Nyt tarvisi vaan taltuttaa tämä flunssa...

Ihanaa kevät viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Onpa herkullisen jenkkihenkinen peitto. :)

  VastaaPoista
 2. Joo siitä tuli aika jenkkihenkinen vaikka muuten en kyllä ole yleensä kovin jenkkihenkinen niin tähän se sopi =)

  Iikku

  VastaaPoista
 3. Hahaa, miulla on kasa vanhoja farkkuja kaapissa odottamassa just samaa käyttötarkoitusta varten :D

  Kaunis paitakin :)

  VastaaPoista
 4. Emma: suosittelen! Peitto on ihan paras =) Ja oli sit kuitenkin aika nopea tekoinen myös =)

  iikku

  VastaaPoista
 5. Hauska idea farkkujen hyötykäyttöön! Ja nätti pusero!

  VastaaPoista
 6. Ihana peitto ja puserokin on kaunis :)

  VastaaPoista