tiistai 24. huhtikuuta 2012

Jotenkin jumissa vai vaan hys hys?

Nämä pari viimeistä päivää olen ollut jotenkin jumissa...siis tietenkin neulejumissa. Olen yrittänyt parantaa sitä virkkaamalla (ei onistunut), Aloittamalla uusia mielenkiintoisia neuleprojekteja (ei onnistunut kuin ihan pieneksi hetkeksi), ja viimeistelemällä keskeneräisiä töitä (ei onnistunut, ei tuota normaalia iloa valmistuneista töistä). Ajatukset kääntyvät koko ajan hys hys juttuun, jonka tiedän voivani aloittaa parin päivän sisään! Ehkä kaikki johtuukin siitä hys hys jutusta? En vaan pystyne keskittymään mihinkään ennenkuin hys hys on aloitettu. Tai ehkä mulla on vaan niin paljon kaikkia neuleita ettei uusien tekemisestä tule entisenlaista iloa...ei, ei se niin voi olla!!! Ei se ei ole niin! Taisin nyt tulla siihen tulokseen että hys hys on se suurin syy. Ja joskus isojen töiden valmistumisen jälkeen tulee sellainen tyhjyys hetkeksi, joten tää on varmaan Purmeric -tyhjyys. Tyhjyyttä ja hys hys jännitystä tää on =)

Mukavaa loppuviikkoa jokaiselle! Hys hys jutusta lisää joskus kun se ei oo enää hys hys!

2 kommenttia:

  1. Mulla oli kans vähän aikaa sitten tuollainen neulejumi, mutta virkkailu ja aika helpottivat onneksi. Hys-hys-jutut on niin kivoja, ajatus kääntyy kyllä aina itsepäisesti niihin! :D

    VastaaPoista
  2. Joo hys hys juttu on alulla ja neulomis jumista ei sitä neuloessa ole jälkeäkään =) Useimmiten virkkaaminen tai ompeleminen ja aika auttaa jumiin =)

    Iikku

    VastaaPoista