sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Keskeneräistä...

Lumet ovat sulaneet melkein kokonaan ja piha näyttää ankealta. Puuhailinkin tänään suurimman osan päivästä pihalla. Istutin uuden kukkapenkin ja leikkasin marjapensaat ja kaikenlaista muuta pientä. Tavoitteena on luoda englantilainen cottage garden -puutarha. En ole juurikaan sellainen mullassa myllääjä tyyppi, mutta tämä kiinnostaa vähäsen. Ajatus siitä että kukat kasvavat tiiviissä ryhmissä (ei siis juurikaan rikkaruohoja) ja loistavat väreissä koko kesän houkuttaa. Niin ja puut pensaat, kukat, hyötykasvit, kaikki saavat kasvaa sikin sokin.  Lisäksi ajatuksena tuntuu olevan, että kasvit saavat levitä omaa tahtiaan. Tässä kuva mielestäni kauniista cottage gardiganista (meidän talo ei tosin oo tonnepäinkään).

(wikipedia Dobleston - Cottage Garden)

Neuletöitäkin on aika monta kesken. Muutama huivi, neuletakki, pellava tunika, pitsilangasta tekeillä oleva neuletakki ja varmaan jotain muutakin. Pitsinen neuletakki elegantista taitaa olla aikamoinen projekti, mutta innostuin Holiday elokuvassa olevasta neuletakista ja kun ei ohjetta löydy yritän tehdä sellaisen ilman ohjetta...katsotaan mitä tulee. Mielessä minulla siintää kesäkuun lopussa olevat ystävien häät joihin haluaisin neuletakin valmiiksi =)  Vielä kuva keskeneräisistä (paitsi pellavatunika ei ole kuvassa)!Niin ja nuo kulmassa näkyvät tilkut menevät kanssa kahelin kokoamaan peittoon =) Ne lähtee postin mukaan huomenna!

Mukavia kevät päiviä ja joskus minun puutarhani näyttää yhtä kauniilta kuin tuossa kuvassa!

3 kommenttia:

 1. Hauska puutarhaidea, laita sitten kuvia myöhemmin kesällä? :)

  Mikä neule siut Holiday-elokuvassa kiinnosti? Miulla on kyseinen leffa hyllyssä, siinä on yksi ihana paksu valkoinen palmikkoneule mutta tuskin sie sitä tarkotat jos elegantista teet :D

  VastaaPoista
 2. Sitä mikä oli sillä Iriksellä päällä aika lopussa missä se heittää sen heittiö miehen ulos. Sellainen vaalea/valkea pitsikuvioinen ja ohkainen villatakki...

  Ei taida vielä tänä kesänä minun puutarha päästä tuohon tilaan kun kuvassa...katsotaan mitä tulee =) Ehkä sit jotain kuviakin voi jostain kohti jo saada. Mä en ole todellakaan kitkijä tyyppiä joten tuohon tähtään =)

  Iikku

  VastaaPoista
 3. Laitoin vielä linkin kuvaan jossa se nyt näkyy edes vähän! Ja nyt kun katselin noita kuvia niin on se palmikkotakkikin aikas kiva =)

  http://aka.media.entertainment.sky.com/image/unscaled/2007/5/8/The-Holiday-10083027.jpg

  iikku

  VastaaPoista