keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Neuloja neuloi neuleita sinistä, vihreää ja pinkkiä...

Jo jonkin aikaa sitten aloitin koeneuloa Veeralle erään huivin ohjetta. Keskenkaiken kävi niin että lanka loppui. Olin muistanut väärin langan määrän ja huivi jäi viimeistä pitsimallikertaa ja reunusta vaille. Sain kuitenkin kanssa neulojalta lisää lankaa ja huivi valmistui viime viikolla. Viikonloppu meni juhlissa ja sitten muutamana päivänä sateli vettä ja näin ollen huivi saatiin kuvattua vasta tänään.


Ohje: Air (Veera Välimäki)
Lanka: Cascade heritage silk
Puikot: 3.5mm

Tästä tuli oikein ihana. Lanka on ihanan tuntuista ja väristä(väri hieman vääristynyt kuvissa). Pidän huivista oikein paljon. En ole viimeaikoina tehnyt juurikaan kolmion mallisia huiveja, mutta tästä tuli kyllä kiva. Toinekin kolmionmallinen huivi on tekeillä.


Lisäksi odotellessani lankaa huiviin neuloin Vihreästä ihanasta merinovilla langasta neuletakin. Mielestäni takissa oli kiva malli. Se oli yksinkertainen mutta siinä oli kuinkin joku juju =) Ja aina oikein neulekin mielyttää kovasti!

 

Ohje: Shift of focus (Rav.)
Lanka: Grinasso Flavia
Puikot: 4mm

Ihana malli. Mallissa on loistava idea miten silmukoita lisätään kerros kerrokselta. Ihana ja malli sopii kivasti tällaiselle hieman pyöreämmällekin. Olen tähän oikein tyytyväinen. Tosin lanka ei riittänyt 3/4 hihoihin niin piti tehdä lyhyet mut eihän se kesällä mitään haittaa =) 


 Lisäksi hyvälle ystävälleni neuloin synttäri lahjaksi pipon hän toivoi kesäistä, pinkkiä pipoa. Ihan kiva siitä tuli.


Ohje: Pasha (Rav.)
Lanka: Catania
Puikot: 3.5mm

Ohje oli helppo ja nopea tehdä. Juhlia edeltävänä iltana kaivoin puikot ja langat esille ja tekaisin hatun =) Saaja piti siitä kovasti ja siitä tuli juuri sopiva! Kiva malli ja taidan joskus tehdä tällaisen itsellenikin. 


Tällaisia neuleita on viime aikoina ollut puikoilla ja parhaillaankin on erään villapaita ohjeen testaus menossa ja sitten on se huivi josta jo aiemmin mainitsin ja pellava tunika johon tuli tänään lisää lankaa. Lisäksi aloitin eilen kasvivärjäys kurssin jossa tarkoituksena on värjätä lankaa, mutta siitä lisää sitten vähän myöhemmin. Mukavaa viikonloppu puolta kaikille! Minun viikonloppuni menee töissä. 


5 kommenttia:

 1. Kauniita neuleita! Vihreriä takki on mainio, täydellinen kesäneule :)

  VastaaPoista
 2. Ihania tuotoksia. Etenkin tämä vihreä. Tuo on vaan niin täydellinen väri. :)

  VastaaPoista
 3. Minustakin tuo vihreä on suorastaan täydellinen =)

  VastaaPoista
 4. Kivoja neuleita, varsinkin tuo vihreä takki. Ja yhdyn edellisiin, ihana vihreä.

  VastaaPoista