perjantai 22. helmikuuta 2013

Lomalla

Kuluneet kaksi viikkoa olen ollut lomalla. Tuli käytyä Oulussa, Jyväskylässä ja vieläpä Mänttässäkin. Viikot ovat kuluneet mukavasti puuhaillessa ja blogin päivitys on vaan jäänyt! Muutamia sukkia ja hatun olen saanut valmiiksi. Kesken on villatakki, lasten villahaalari, kirjoneule lapaset jne...Muutamat lapaset ja villahaalari on ekana työlistalla kun ovat muille menossa.

Tässä kuiteskin näitä valmiita.



Lanka: Kirjo-Pirkka
Puikot:2.5mm cubics

Nämä pikkuiset sukat menivät ystävien ystävänpäivänä syntyneelle pikkutytölle Jyväskylään. 




Ohje: Molly (Rav)
Lanka: Cascade SW 220
Puikot: (oon unohtanut mitä kokoa käytin)

Joskus aikaisemmin tein kevät version puuvilla-villalangasta. Nyt tein talvisemman paksun version Mollysta. Kovasti on ollut käytössä valmistumisensa jälkeen.



Ohje: Perussukat, Tiimalasi kantapäällä
Lanka:Regia 4ply ja noro kureon sock
Puikot: 3mm cubics

Nämä tein lahjaksi mutta taisi tulla liian pienet joten lahjaksi teen uudet. Nämä jää odottamaan että löytyy sopivat jalat näitä varten. 



Ohje: Ees taas -Sukat, tiimalasi kantapäällä (Ulla)
Lanka: Kirjo-Pirkka
Puikot: 2.5mm

Nää on kanssa lahjaksi jollekin kun ovat aavistuksen löysät mun jalkoihin niin käytössä löystyisivät varmaan ihan mahdottomiksi. Nämä tein sukkahaasteeseen ravelryssä. Seuraavaksi haasteessa käydään perinnemallien kimppuun =)

Maanantaina palaan taas arkeen lomat on pidetty (kesälomaa odotellessa). Meillä eteinen alkaa olla remontin jäljiltä valmis nyt vaan pitäisi jonkun selvittää nuo kaikki tavarat ja laittaa pois ne mitä ei tarvita ja järjestää johonkin ne mitä tarvitaan. Tarvittais lisää varastoja ja komeroita ja vaatehuoneita!

Aurinkoista viikonloppua kaikille =)

2 kommenttia:

  1. kivoja sukkia, mutta tuo Molly pipo on silti oma suosikki. Ja nuo pikkuiset sukat on syötävän söpöt!

    VastaaPoista
  2. Maailman pienimmät sukat nuo ekat :D Toivottavasti oli virkistävä loma!

    VastaaPoista