torstai 23. toukokuuta 2013

Jo melkein vuoden valmiina!

Tämä villatakki valmistui oikeastaan jo viime syksynä ehkäpä elokuussa tai syyskuun alussa...en tarkkaan enää muista. Kannattaahan se takki jättää roikkumaan yhden nirkkoreunan virkkauksen takia. Syksy tuli ja puuvillainen kesätakki unohtui odottamaan reunuksen virkkausta ja nappeja. Nappien hankkimiseen meni kaksi päivää ja reunuksen virkkaamisen noin puoli tuntia, että suunnaton urakka oli jäljellä. Tästä tuli ihan kiva malli istuu hyvin mutta on ehkä inasen pieni minulle, mutta jospa mä laihdutan vähän niin sit on sopivampi. Ja tuo puuvillalanka kyllä vähän tietysti käytössä löystyykin joten =)Ohje: Hippie Cardigan (Rav)
Lanka: Drops Paris
Puikot: 4mm

Kiva tää on mut tosiaan ehkä aavistuksen kittana. Muutamana päivänä oon tätä siitä huolimatta käyttänyt =) Ohjetta ei voi kun suositella.  (niin ja en oo raskaana vaikka tuo ylempi kuva sellaisen vaikutelman saattaa antaakin). 

Mulla on vieläkin ollut kiirettä kaikkien muiden asioiden kanssa niin neulominen on ollut aika vähissä. On mulla kuitenkin tekeillä pieni neuletakki ystävän (kuin pikkusisko minulle) lakkiaisiin =) Ja huivi työkaverille läksiäislahjaksi ja hyshys neuleitakin =)

Aurinkoista viikonvaihdetta mä vietän viikonlopun töissä!

7 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä kaunis malli ja ihanat värit olet valinnut! Ja mukava, että sait viimeisteltyä näin puuvillaneuleen sesonkiaikaan.. :) Joskus pieniin asioihin vaan kuluu uskomattoman kauan aikaa.

  VastaaPoista
 2. Nätti takki, söpöt nuo reunukset!

  VastaaPoista
 3. Joskus ne projektit vaan kestää, syystä tai toisesta...:) Kauniit värit neuleessa, ja tuo nirkkoreunus sopii takkiin hyvin!

  VastaaPoista
 4. Kiva fiilis takissa - hieman hipahtava. :D Oikein nätti.

  VastaaPoista
 5. Tosi nätti takki. Ihanat väriyhdistelmät. :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis takki ja ihanat värit. Etkä sä mun mielestä raskaana olevalta suinkaan näytä :D

  VastaaPoista
 7. Oon tyytyväinen tähänkin takkiin =)Hieman hipahtava joo mut olihan se nimeltäänkin hippie =)

  VastaaPoista