maanantai 13. toukokuuta 2013

Salaisia ompeluksia...

Tässä vähän aikaa sitten tein lisää ompeluksia. En vaan voinut sitä ompelusta esitellä täällä ennenkuin vaihtopaketti oli päässyt perille =) Tässä se olisi Tadaa...Ohje: Projektipussin ohje jostain netistä (en muista mistä)
Kangas: Kahta erilaista puuvillakangasta


Se yksi suosituimmista projektipussi malleista luulisin. Ihan tyytyväinen tähän olen. Tämän lähetin vaihtoparilleni, joten siksi esittely täällä vasta nyt. Ihan onneton tästä ei tullut kun kehtasin tämän lähettää. Sisällä on kahdet junasukat ja sit kahdet vauvan lapaset joten ihan kohtuullisen kokoinen projekti tänne mahtunee. Nyt ei taas huvita ommella juurikaan...ompelukiintiö on täynnä hetkeksi.

Mun neuleet edistyy jotenkin ihan etanavauhtia. Työt, läheisen sairaus ja kaikki muu on imenyt mehut ja yleensä ehdin kotiin vasta kun pitää jo mennä nukkumaan. Lisäksi seuraavat vapaapäivät on vasta ensi viikonloppuna ja edellinen viikonloppu vierähti töissä. Mutta aurinkoisia ja lämpimiä päiviä kaikille =)

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä jaksamiseen ja kevätaurinkoa sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Joskus elämässä on kaikkea muuta kuin käsityöt. Etanavauhti kiihtyy kyllä vielä. Voimia!

  VastaaPoista
 3. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista
 4. Hieno kassi! Tsemppiä jaksamiseen! Kyllä se aurinko vielä paistaa. <3

  VastaaPoista