tiistai 10. syyskuuta 2013

Pää, ---, polvet, varpaat

Hiljaisuudesta huolimatta jotain on neulottukin täällä. Ensimmäisten sukkien jälkeen iski pieni kyllästys, neuloin välissä pipon, mutta sit ne sukat taas alkoi kiinnostaa. Tutkiskelin mun sukkalanka koria viime viikon alussa ja tuumin et jotain vois aloittaa. Viime keväänä törmäsin tähän ohjeeseen ja aloitinkin sukkia kertaalleen, mut värit ei olleet hyvät. Nyt törmäsin erään kanssa neulojan ihanalta mummolta saamiini fabeleihin ja siinä niiden vieressä tökötti täydellinen väri sille langalle kaveriksi. Siispä polvisukat puikoille. Eilen sain ne valmiiksi ja tulipahan samalla kuvatuksia tuo edellisellä viikolla tehty pipokin.


Ohje: Oma peruspipo (80s)
Lanka: Manos Maxima
Puikot: 3.5mm resori, 4mm

Ihanat värit tässä pipossa. Jotenkin tuntui et tuo kirjavahko lanka kaipasi jotain yksinkertaista ohjetta päästäkseen kauniisti esiin. No rikke tyylinen pipohan siitä tuli. Ohje on omasta päästä ihan vaan sellainen perus ainaoikein pipo. Väri on mielestäni ihan ja nuo Manoksen langat vie mun sydämmen joka kerta kun niitä neulon.
Ohje: Raitapolvarit (Rav)
Lanka: Drops fabel yksivärinen ja kirjava
Puikot:2.5mm

Ihanat tuli näistäkin. Viime keväänä löysin tän ohjeen ja tulostin. Yritin tehdä sitä muusta langasta, mut lopputulos oli aika kirjava. No nyt huomasin lankakorista nämä kaverukset ja ne näyttivät täydelliseltä valinnalta toisilleen. Ihanat näistä tuli =) 

Odotan jo viikonloppua malttamattomana kun silloin neulojia Itä-Suomen alueelta kokoontuu Joensuun kupeeseen ja koko päivä on aikaa neuloa ja jutustella ja herkutella! Oi tulispa viikonloppu pian. Niin ja lankojakin tulee varmaan ostettua! Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Kauniita! Pipo näyttää ihanan lämpimältä ja tuollaisiin sukkiin saisin minäkin hukattua kaapeista kirjavia lankoja... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipo on lämmin. Ja sukkiin tuo ois mitä mainioin kirjavien kulutus systeemi =) Aattelin et jos tekis vähän lyhyt vartisemmat samalla periaatteella!

   Poista
 2. Ihania värejä olet työstänyt.

  Kateellisena ihailen sukkiasi, poikani toivovat minun tekevän mustia sukkia, joten yritän kaikin mahdollisin keinoin keksiä ja etsiä inspiraatiota vaihtoehdoksi mustalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojilla taitaa jossain vaiheessa olla tuo musta kausi!

   Poista
 3. Upean värinen myssy ja komeat polvisukat!

  VastaaPoista
 4. Hih, mie olin mummon kanssa väriä valitsemassa :D Kauniit sukat ja ihanan muhkea pipo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin valittu =) Mistä tiesittekin et mulla on varastossa siihen täydellisesti sopivaa fabelia! Kun en tiennyt itsekään!

   Poista
 5. Selkeää varustautumista syksyyn. :) Kivoja neuleita!

  VastaaPoista