tiistai 7. lokakuuta 2014

Kylmää ja harmaata

Viileitä ei sentään kylmiä päiviä on riittänyt kuluneille viikoille. Syksy on jotenkin mukavaa vuoden aikaa. Olen kesäihminen, mutta tämä syksy on ihanaa aikaa, kun illat hämärtyy ja saa kaivaa kaikki neuleet esiin! Ja ennenkaikkea neuloa uusia. Ja joulu lähestyy kovaa vauhtia eli myös lahjakoriin pitää tehdä kaikenlaista täytettä.Ohje: It's Brrr , Suvisdesings (Rav)
Lanka: SMC Extra merino
Puikot:3.5mm

Koeneuloin tämän pipon viime viikolla. Ohje oli oikein mainio. Kavennukset tehtiin sivussa ja lopuksi päälaki silmukoitiin. Malli on hauska ja palmikot mukavia tehdä. Pipossa on kaksi kokoa. Tein sen pienemmän koon ajatuksella että se olis sopiva kummipojalle. Ainakin minun päähän tämä on pienehkö, tuli kokeiltua kuvatessa. Ohje oli selkeydessään ja virheettömyydessään taattua Suvin laatua. Ihana pipo ihanalle pikku pojalle! Niin ja lankahan loppui tietty kesken juuri ennen kolmea viimeistä kerrosta ja silmukointia. Käyttämääni lankaa ei enää saanut ja keltäkään ravelryssä ei tuntunut nöttöstä löytyvän, joten päälaella on sellainen tummempi sininen raita, joka näkyy vähän kuvassakin. Ohje: sukat omalla ohjeella, ranskalainen kantapää
Lanka: Zauberball 6 stärke
Puikot: 3mm cubics

Perussukat miesten koossa. Tuollaista ribbijoustinta varressa ja jalkaterän päällä. Ja lanka, tavallaan se on ihan kivaa ja tavallaan se ei oo. Aika sekava tuo lanka on, joten mitään kovin monimutkaista ei siitä kannata yrittää neuloa. Kuviot vaan häviäis langan sekaan. 


No neuleet valmistuu hitaasti mutta varmasti. Olen päätynyt siihen tilaan että keskeneräisiä töistä on vaikka kuinka ja mikään ei  tunnut tulevan valmiiksi asti. Ehkä tässä taas jotain saa aikaiseksi lähipäivinä. Mutta takaisin sohvan nurkkaan neulomaan.


11 kommenttia:

 1. Ihana palmikkopipo! Tuollainen pitää ehdottomasti neuloa!

  VastaaPoista
 2. Hieno palmikkopipo! Toivottavasti malli julkaistaan pian, mä olen yrittänyt löytää uusia pipomalleja talveksi ja tämä on kyllä neulottava!

  VastaaPoista
 3. Onneksi lapset ei ole niin nipoja tuommoisten värinvaihtumisten yms. kanssa. Kovin tuli soma myssy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummipojalle on varmaan ihan sama! Toivottavasti on kummipojan äidillekin ihan sama =) Soma se on!

   Poista
 4. Syksy on minunkin lempivuodenaikani, ehdottomasti. Lisäksi tajusin tarvitsevani perusribbisukat. Lankakin on jo hankittuna, Zauberballia, kuinka ollakaan :) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aikakivan näköistä tuo ainaoikein joustin =) Kivat sukat tulee sillä ohjeella!

   Poista
 5. Syksy on kyllä ihanaa aikaa, mut miuta masentaa jo valmiiksi kun en ehdi paljoa joululahjoja neuloa... Se kun ois vielä niin mukavaakin! Söpö pipo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdit sit joku muu vuosi =) mä oon miettinyt et milloin mahtaa ystävät ja sukulaiset kyllästyä mun neulottuihin joululahjoihin.

   Poista
 6. Kauniita neuleita. :) E-e-e-ei kai neulottuhin joululahjoihin kukaan kyllästy?!? (Olen pulassa, jos näin käy :D)

  VastaaPoista