lauantai 17. tammikuuta 2015

Takaisin elävien kirjoihin...

Viime sunnuntaina se alkoi nimittäin flunssa joka kaatoi minut viikoksi vuoteeseen. Kuumetta oli joka päivä rapiat 39 ja kurkku niin kipee, että syömiset rajoittuivat pahimmillaan veteen ja kolmeen lusikalliseen pinaattikeittoa. Paino putosi kolme kiloa viikon aikana pelkästään makoilemalla (nestettähän se toki on) ja silmukkaakaan en ole sitten viime sunnuntain saanut neulotuksi. No nyt alkaa tuntua että elämä voittaa ja särkkäreiden avulla söin tänään jopa aamupalaa. Kummasti on hieman energisempi olo. Viime sunnuntaina aamulla kun olin kutakuinkin kunnossa vielä tuli valokuvatuksi yksi pitkään valmiina ollut villatakki ja sukat, joten esittelenpä nyt ne.Ohje: Varpaista varteen oman mielen mukaan
Puikot: 2.5mm cubics
Lanka: Joulukalenteri lankoja. 

No tässäpä nämä joulukalenterilangoista valimistuneet sukat vol.2. Ensimmäisessä sukassa on pallerot luukuista 8-12 ja toisessa luukuista 21.-24. lopuksi neulotuissa sukissa olen käyttänyt myös kärjen jälkeen ylijääneen ensimmäisen parin viimeisen palleron jämän!  Ei sentään ihan polvisukat mut ei paljoa puutukaan!

Ohje: Snow in may (rav)
Lanka: Rowan Pure wool 4ply
Puikot: 4.5mm ja 4mm

Mä oon oikeesti neulonut tän jo viime toukokuussa, kun testasin ohjetta Suville. No siinä kävi sitten niin että, nappasin vahingossa hihoihin 4.5mm puikot 4mm puikkojen sijasta ja posottelin hihat valmiiksi vaan tajutakseni että, pieleen meni. Hihoista tuli juuri niin väljät ettei ne oikein toimineet. Päätin silloin keväällä purkaa hihat ja neuloa ohjeen mukaisilla puikoilla uudestaan. No se sitten vähän jäi. Viime viikolla varmaan perjantaina sain kamalan tarmonpuuskan ja purin hihat ja neuloin uudestaan. Lauantaina viimeistelin villatakin ja sunnuntai aamuna suoraan kylppärin lattialta puin sen päälle ja ai että miten ihana siitä tuli. Hihatkin on juuri sopivat. Ihme juttu etten voinut tehdä tätä muutaman tunnin loppuprojektia silloin keväällä?!?


No nyt tarvinee jatkaa lepäilyä että ei enää ensi viikolla tarvisi makailla flunssassa kotona! Mukavaa viikonloppua ja neulomisiin. Ehkä mä neulon jo tänään...

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti olo jatkaa helpottumistaan. Pirteät sukat varpaita lämmittämässä auttavat siinä takuulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä tää taitaa nyt vihdoin helpottaa päivä päivältä on parempi!

   Poista
 2. Paranemisia! Pirteät sukat ja kaunis takki :)

  VastaaPoista
 3. Heiluttele nyt varpaita noissa sukissa niin kauan, että olet viimoista lukua parantunut! :) Villatakki on tosi komea, aivan mahtava väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan vähän mua kyllä epäilytti väri yhdistelmä kun neuloessani tätä sain kommentin jussipaidasta. Mut tykkään kuitenkin lopputuloksesta!

   Poista