keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Hyvää syntymäpäivää!

Vietin tässä jokunen viikko sitten syntymäpäiviäni. Sain sitten yllätyslahjan, jota en ollut osannut ollenkaan odottaa. Paketista kuoriutui huivi tai siis oikeestaan lankaa ja ohje, huivi piti neuloa itse. Tee-se-itse lahja siis! No mutta neulojahan ilahtuu tällaisesta lahjasta ja niin siis minäkin. Langat kerittiin juhlinnan tuoksinnassa lahjan antajan kanssa ja huivin aloitin illan viimeisinä tunteita, kun tultiin juhlimasta kotiin.

Ohje: Match and Move (rav) 
Lanka: Wollmeise Pure 
Puikot: 3mm

Malli on varsin kiva. Samalla aivotonta mut kuitenkin kivasti etenevät raidat pitivät mielenkiintoa yllä. Huivi aloitettiin kolmioiden kärjestä. Huivin muoto tulee kavennuksista ja lisäyksistä. kaikki oli varsin simppeliä! Tää oli mitä paras telkkari-, matka- ja neuletapaamisneule! Lopputuloskin mielyttää. Värit ja lanka on tosi ihania.Tää on loppukesän kietoutumisneule. Ihana lahja, saada nyt ihanaa lankaa ja niihin sopiva ohje! Niin ja ekaa kertaa neuloin tätä kyseistä lankaa!


Seuraavaksi sit jotain... keskeneräisiä on vaikka kuinka mutta mikä valmistuu seuraavaksi on kysymysmerkki vielä! Loppu viikko kuluu tiiviisti töitä puurtaessa ja vapaata on luvassa vasta ensi viikolla joten saattaa pari päivää mennä ennenkuin mitään tulee valmiiksi. Aurinkoisempaa loppuviikkoa!

22 kommenttia:

 1. Ai että, siitä tuli ihanan iso!

  VastaaPoista
 2. Hieno huivi ja ihana lahja! Ja teltta näyttää hyvältä ja varsin sopivan kokoiselta!

  VastaaPoista
 3. Mahtava lahja, komeat kontrastit huivissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kontrasti on kyllä kunnollinen =) Ihan huippulahja!

   Poista
 4. Mahtava lahja ja hieno toteutus!

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka ihana lahja! Kyllä ystävä ystävän tuntee :-D

  VastaaPoista
 6. Ihana lahja. Upean värinen ja kokoinen huivi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä aika ihana myös käytössä tää huivi

   Poista
 7. Kaunis huivi ja kerrassaan mainio lahja!

  VastaaPoista