keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Joululahjaksi raitoja

Mä tein tänä vuonna vain yhden täsmä joululahjan. Huivin hyvälle rakkaalle ystävälle. Kun Suvi haki huiville testineulojia loppuvuodesta niin arvelin heti että tämä olisi täydellinen lahja ystävälle.
Ohje: Tilted triangle (Rav)
Lanka: Harmaa Geilsk Tynd uld, pinkki ja vihreä sekä pistaasi Tukuwool ja ruskea itse värjätty 
Puikot: 3.5mm

Ohje oli ihana. Helppo ja selkeä niin kuin Suvin ohjeet nyt yleensä on. Eka neulottiin raidallinen kolmio ja sen reunasta poimittiin sitten harmaan kolmion silmukat ja neulottiin harmaa kolmio. Huivi oli kiva neuloa ja raidat on ihania. Huivista tuli lämpöinen ja pehmeä. Tynd uld ja Tuku neuloutuivat kuin itsestään. Huivista tuli myös valtavan iso. Ja kuva missä huivi on oven päällä näyttääkin huivin muodon ja koon melko hyvin.  Huivista tykättiin joten lahja oli onnistunut.


Ravelryn mukaan tänä vuonna olen neulonut 20km 221m lankaa, ihan hyvä saavutus! Tammikuussa en aio aloittaa uusia töitä joten keskityn vaan keskeneräisten neulomiseen. Idean sain eräältä toiselta neulojalta joten kiitos siitä! Niin ja tietenkin mulla on menossa se langanosto lakko on ollut jo joulukuun puolivälistä asti ja hyvin on sujunut.  Nyt vietän tämän viikon ainoan vapaapäivän hirveän laiskasti. Hyvää uutta vuotta 2016 kaikille!

8 kommenttia: