lauantai 23. huhtikuuta 2016

Kun matkaan lähden

Viime viikonloppuana vietettiin Kierot Puikot -retriittiä jo viidettä kertaa. Lukuunottamatta ensimmäistä kertaa olen ollut, joka kerta mukana. Retriittiviikonlopun jälkeen mieli on virkeä ja jokaisesta retriitistä on jäänyt paljon hyviä muistoja. Tällä kertaa retriittisuunnitelmiin tuli viime hetken mutka, kun mahatauti iski yhden reissuun lähtijän perheeseen. Tilalle saatiin kuitenkin pikavaroitusajalla toinen kaveri. Ennen tätä muutosta päätin ommella kaksi retriitti kassia toisen mulle ja toisen kaverille. Sillä kyllähän retriittiin tarvitsee uuden kassin! Lisäksi nimilappua varten tarvittiin kaulanauha niin muutaman sellaisenkin tein. Yksi näistä sai uuden kodin kaverin korvanneen toisen kaverin kaulassa!  Mä aina ajattelen et otan kuvia retriitistä, mut jälleen ne unohtui ottaa!

Ohje: Suuntaviivat jostain Pinterestin ohjeesta, mut omin sovelluksin
Kangas: Kukikas Ikeasta ja muut Annon kankaita 

Kukikas jäi mulle ja tuo raidallinen meni kaverille. Molemmat on tehty samoin niissä on vuori ja hieman muotoillut pohjat. Hihnaa oli vähänlaisesti, joten tein hihnan päihin kankaasta tuollaiset koristepäät. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen.Ohje: Tilkku-unelmia kirjasta
Kankaat: Anttilasta puuvilla kankaita

Kaikki kolme on vähän eri mittaisia eikä ihan täydellisiä mut varsin toimivia. Lukkoja olen tainnut säästää rumista mainosnauhoista (niitä on ihan vaan pari tuolla laatikossa). 


Sain retriitissä valmiiksi tekeillä olleen huivin mutta se on vielä blokkaamatta. Flaum -takki edistyi myös hyvin ja pian pääsen tekemään taskut ja helman lopun ja sit puuttuu vielä hihat. Lisäsi tekeillä on sukat ja kappa sekä tänään aloittelin peittoa, joten mulla on kaksi ikuisuusprojektia nyt kesken kun on Kappa ja peitto. Opintovapaa on ohi ja työt jatkuvat taas, joten neuleaikakin väheni(ja opiskellakin pitäis). Pyrin pitämään keskeneräisten töiden määrän rajattuna yksi iso vaate, yhdet sukat tai muu pikkuprojekti ja sit nuo pari ikuisuusprojektia. Mukavia neulomisia kaikille!

7 kommenttia:

 1. Kiva kun pääsit taas kanssamme retriittelöitsemään!

  VastaaPoista
 2. Kivat kassit ;P Huomasin, että Mekkotehtaassa olis kans tuommosen simppelin kassin ohje.

  VastaaPoista
 3. Iloisia kasseja. Niihin mahtuu varmasti mukava määrä lankaa! :D

  VastaaPoista
 4. Kivat kassit teit.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalle ja osallistu arvontaan,
  Hyvää alkanutta viikkoa sulle.

  VastaaPoista